Mavi diploma nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Mavi diploma nasıl alınır?
  2. Çukurova Üniversitesi harç paraları hangi bankaya yatırılacak?
  3. Cumhuriyet Üniversitesi Harç nasıl yatırılır?
  4. Adana Çukurova Üniversitesi yatay geçiş Ne Zaman?
  5. Çukurova Tıp yatay geçiş ne zaman?
  6. Çukurova Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

Mavi diploma nasıl alınır?

Üniversitelerin, mavi diploma belgesini öğrenciye verebilmeleri için Avrupa Birliği Eğitim Komisyonu'nun belirlemiş olduğu şartlara uygun olduğunu belgelemesi gerekir. Bu şartlara uyum süreci ve bu sürecin sonunda bir denetim yapılarak belgeleme yapılır.

Çukurova Üniversitesi harç paraları hangi bankaya yatırılacak?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Harç ve Öğrenim Ücreti Ödemeleri Başlamıştır. Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Harç ve Öğrenim Ücreti Ödemelerini T.C. İş Bankası Şubelerinden öğrenci numaranız ile yatırabilirsiniz.

Cumhuriyet Üniversitesi Harç nasıl yatırılır?

Öğrenim ücretini yatırabilmek için ATM'lerin “Ödemeler”, “Üniversite Ödemeleri”, “ Cumhuriyet Üniversitesi” menüsünden Okul Numaranızı girerek yatırabilirsiniz. ATM'lerden öğrenim ücreti yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir.

Adana Çukurova Üniversitesi yatay geçiş Ne Zaman?

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonucu kayıt hakkı kazanan öğrenciler 13.09.2021-17.09.2021 tarihleri arasında (Sağlık Bilimleri Fakültesi Kayıtları 22.09.2021 tarihine kadar) 4 fotoğraf, kimlik fotokopisi ve kayıtlı olduğu Üniversiteden alacağı Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur yazısı ile ...

Çukurova Tıp yatay geçiş ne zaman?

Fakültemiz Yatay Geçiş Başvuruları 02-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Çukurova Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

Kayıt işlemleri Çukurova Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yürütülür. ÖSYM'nin belirlediği tarih aralığı içerisinde Üniversitemizce ilan edilen tarihlerde, Elektronik Kayıt ile veya öğrenciler bizzat kendileri gelerek kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirirler.