Rüyada canlı tavuk görmek ne anlamına gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada canlı tavuk görmek ne anlamına gelir?
  2. Beyaz tavuk görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada bir sürü tavuk görmek ne demek?
  4. Rüyamda tavuk görmek ne anlama geliyor?
  5. Rüyada beyaz canlı tavuk görmek ne demek?
  6. Rüyada tavuk sürüsü görmek ne demek?
  7. Rüyada civciv tavuk görmek ne anlama gelir?
  8. Rüyada cansız tavuk görmek ne anlama gelir?
  9. Rüyada civciv sürüsü görmek nedir?
  10. Rüyada sarı tavuk gormek nedir?
  11. Rüyada civciv tavuk görmek ne demek?

Rüyada canlı tavuk görmek ne anlamına gelir?

Rüyada canlı tavuk görmek, geçici olacak can sıkıntısı manasına gelir. Yorumculara göre bu rüyanın anlamı, işlerin geçici bir süre duracağı, istenildiği gibi gitmeyeceğine hikmettir. ... Rüyada canlı tavuk görmek, gayret ederek sıkıntılardan kurtulmaya çalışmak manasına gelir.

Beyaz tavuk görmek ne anlama gelir?

Rüyada Beyaz Tavuk Görmek Beyaz tavuk güzel huylu, güzel sözlü ve güzel ahlaklı bir kadına işaret eder. Yani bu rüyayı gören kimse için beyaz tavuk kısmet demektir. Rüyayı gören kişiyi bir evlilik beklediğine delalet eder.

Rüyada bir sürü tavuk görmek ne demek?

Kişinin rüyasında tavuk sürüsü görmesi berekete işarettir. Evinde sayılmayacak derecede tavuk sürüsü olduğunu gören kimse amir olur. Tavuk sürüsü zenginlik anlamına da gelmektedir. Bir kimsenin tavuk sürüsü görmesi, zenginliktir. Kirmanî demiştir ki: Tavuk sürüsünü bir yere toplamak hayır, mal ve nimete işaret eder.

Rüyamda tavuk görmek ne anlama geliyor?

Rüyada görülen tavuk evin hanımını temsil eder. ... Bir diğer tabire göre rüyada tavuk görmek, geçici can sıkıntısına yorulur. Ufak tefek eksikler olsa da sonuç istediğine yakın olacağına delalet eder. Rüyada tavuk aile hayatınızın düzene gireceğine ve iş hayatında başarılı olacağınıza işarettir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek ne demek?

Rüyada canlı beyaz bir tavuk görmek, yeni başlayan kısmetli işlere yorumlanır. Bu işler genellikle haneye müjdeli haber getirecek ve hanedeki sıkıntıyı giderecektir. Bazı rüya tabircileri bu rüyayı kişinin yeni işleri atılarak, güzel kazançlar elde etmesine yorumlar.

Rüyada tavuk sürüsü görmek ne demek?

Çok fazla tavuğu olduğunu ve onları bir yere topladığını görmek hayra ve nimete yorulur. Tavuk sürüsü görmek, şanssızlığın, kısmetsizliğin geride kalacağına delalet eder. Kişinin hayatında bolluk ve bereketin artacağını anlatır. Rüyada kümesin içini tavukla dolu görmek; bereket, sevinç ve ferahlık şeklinde yorumlanır.

Rüyada civciv tavuk görmek ne anlama gelir?

Rüyada civciv görmek sevinçle yorumlanmakla birlikte civcivi kurtarmak zahmetsizce meydana gelecek rızık ve işe delalet eder. Kümeste veya bahçede görülürse berekete ve kısmete işarettir. ... Rüyada yumurtadan civciv çıktığı görülürse yaşamınıza renk katacak değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir.

Rüyada cansız tavuk görmek ne anlama gelir?

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kesilmiş tavuk görmek, rüya sahibinin sahip olduklarının değerini bilip hayatına öyle devam etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada kesilmiş tavuk görmek, iş hayatında kazanılacak olan saygı değer makam demektir.

Rüyada civciv sürüsü görmek nedir?

Rüyada civciv sürüsü görmek, genellikle hayırlı bir rüya olarak görülen civciv rüyaların biri olan bu rüyada kişinin kısmetinde yaşanacak bir artış olarak yorumlanır. Rüyada civciv sürüsü gören kişi küçük küçük ama onu mutlu edecek miktarlarda maddi kazanımlar elde edecek şeklinde tabir edilir.

Rüyada sarı tavuk gormek nedir?

Rüya tabirlerine göre rüyada sarı tavuk görmek, mal ve mülk manasına gelir. Rüya sahibinin sarı tavuk görmesi iş hayatında elde edeceği başarı anlamına da gelmektedir.

Rüyada civciv tavuk görmek ne demek?

Rüyada tavuk, civciv ve horoz görmek genelde iyiye yorumlanmaktadır. Kişinin sevindirici bir haber alacağı ya da ileride geçim sorunu yaşamayacak bir çocuğu olacağı şeklinde de yorumlanabilir.