Penguen niye kapandı?

İçindekiler:

  1. Penguen niye kapandı?
  2. Penguen Dergisi ne oldu?
  3. Leman dergisi kapatıldı mı?
  4. Gırgır dergisi yayında mı?
  5. Leman dergisi Haftalık mı?
  6. Leman Kültür Cafe sahibi kim?
  7. Gırgır hangi karikatür yüzünden kapandı?
  8. Penguenler ne ise yarar?

Penguen niye kapandı?

Favorilerinize Ekleyin. Ünlü karikatür dergisi Penguen, geçtiğimiz haftalarda kapanma kararını okuyucularına duyurmuştu. Derginin kapanma nedeni olarak ise özetle 'internetin yaygınlaşmasıyla beraber, okuma alışkanlıklarının değişmesi ve maddi sıkıntılar' gösterilmişti.

Penguen Dergisi ne oldu?

Mizah dergisi Penguen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla son 4 yayınının ardından yayın hayatına son vereceğini takipçileriyle paylaşmıştı. Penguen dergisi, bugün de kapanma sebebini takipçileriyle paylaştı.

Leman dergisi kapatıldı mı?

Leman dergisinin kapak fotoğrafları ülkeyi karıştırma ve terör örgütlerine destek veren hain dergi kapatıldı. Türkiye'de Leman Dergisi 1991 yılından bu tarafa yayım yapıyordu. Haftalık olarak yayınlanan Leman Dergisi Türkiye'nin en eski ve köklü mizah dergilerinden birisi olarak tanınmaktadır.

Gırgır dergisi yayında mı?

İsim hakkı gibi sebeplerden dolayı 1993'te kapanıp yeniden çıktı ise de bu yeni Gırgır da aslında Ertuğrul Akbay'ın 1989'dan sonraki Gırgır'ıdır. tarihinden itibaren artık Sözcü gazetesi ile bedava verilmektedir.

Leman dergisi Haftalık mı?

Haftalık olarak yayınlanan mizah dergisidir. Leman, gündemde bulunan sosyal ve politik olayları mizahi yolla işlemektedir. Her yeni sayısında dergi kapağı, güncel olaylar ile hazırlanmaktadır.

Leman Kültür Cafe sahibi kim?

LeMan, yaratıcısı Oğuz Aral'ın tirajı yüz binleri aşan 19'li yılların kült mizah dergisi Gırgır okulunda yetişenler tarafından kuruldu. Gırgır'dan kopan bir grup çizer ve yazar, 1985'te Limon'u çıkardı. Bu dergi, 1991'de bağımsızlığını ilan ederek, LeMan adını aldı.

Gırgır hangi karikatür yüzünden kapandı?

2017 şubat ayı içerisinde yayımladığı son sayısında Musa ile ilgili derginin Yazı İşleri Müdürü de olan Seyfi Şahin'in çizdiği karikatürden dolayı tarihinde yayıncı kuruluş tarafından basımı durdurulmuş ve çalışanların iş akdine son verilmiştir.

Penguenler ne ise yarar?

Penguenler, buz üzerinde sıçrar ve çok iyi kayarlar. Göğüslerinin üzerinde yatarak yüzgeç kanatlarının yardımıyla kızak gibi kayarak, karada birkaç yüz kilometre içeriye kadar girebilirler. Yalnız üreme mevsimlerinde yumurtlamak için karaya çıkarlar.