Mugla yangın nerede?

İçindekiler:

  1. Mugla yangın nerede?
  2. Fethiye ovacık nereye bağlı?
  3. Muğla'da hangi ilçelerinde yangın çıktı?
  4. Muğla'da hangi bölgede yangın var?
  5. Muğla Ovacık hangi ilçeye bağlı?
  6. Ölüdeniz Ovacık neresi?

Mugla yangın nerede?

İlçenin Eski Datça mevkisinde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 1 uçak, çok sayıda arazöz ve orman işçisi müdahale etti. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Öte yandan yangına müdahale etmek isterken dumandan etkilenen ve vücutlarında yanıklar oluşan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Fethiye ovacık nereye bağlı?

Ovacık Mahallesi (Ölüdeniz Bld.) 36.577393 enlem ve 29.151495 boylamda yer almaktadır. Fethiye ilçesine bağlıdır.

Muğla'da hangi ilçelerinde yangın çıktı?

Muğla'da bir günde yıldırım düşmesi sonucu 20 yangın çıktı. Ormanlık alanlardaki yangınlar hızlı müdahaleyle büyümeden söndürüldü. Marmaris, Milas, Menteşe, Yatağan, Ula, Köyceğiz ve Kavaklıdere ilçelerinde 20 ayrı noktada, yıldırım düşmesinden kaynaklandığı belirlenen orman yangınları çıktı.

Muğla'da hangi bölgede yangın var?

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Ağla Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, Çayhisar, Zeytinalanı, Pınarköy, Sazak ve Çövenli mahallelerini etkisi altına aldı. Yangının yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle 5 mahalle tedbiren boşaltıldı. Mahalle sakinleri araçlarla güvenli bölgeye gitmeye başladı.

Muğla Ovacık hangi ilçeye bağlı?

Ovacık Mahallesi Haritası Fethiye ilçesine bağlıdır. Ovacık Mahallesi haritası Muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ovacık Mahallesi posta kodu 48340. Ovacık Mahallesi GPS koordinatları 36° 34´ 48.8460" ve 29° 9´ 12.9708".

Ölüdeniz Ovacık neresi?

Ovacık Mahallesi (Ölüdeniz Bld.) 36.577393 enlem ve 29.151495 boylamda yer almaktadır. Fethiye ilçesine bağlıdır.