Nizam Plajı ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Nizam Plajı ücreti ne kadar?
  2. Büyükada Kumsal aile plajına nasıl gidilir?
  3. Ada da denize giriliyor mu?
  4. Büyükada Prenses Koyu Plajı nasıl gidilir?
  5. Prenses Koyu Plajı nasıl gidilir?
  6. En Güzel Ada plajı hangisi?
  7. Heybeliada denize giriliyor mu?
  8. Heybeliada Plaj ücretli mi?

Nizam Plajı ücreti ne kadar?

2021 yılı itibariyle Nizam Plajı'na giriş ücreti hafta içi 35 TL ve hafta sonu ise 45 TL. Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş ve tuvalet de dahil. Ayrıca yeme içme için güzel bir yere sahip.

Büyükada Kumsal aile plajına nasıl gidilir?

Kumsal Aile Plajı'na Nasıl Gidilir? Plaja ulaşım çarşıdaki iskeleden ücretsiz olarak yapılmaktadır. Yürüyerek 1 saat, bisiklet ile 25 dakikada ulaşım sağlanabilir.

Ada da denize giriliyor mu?

Plajların bazılarında ise konaklama imkanı bulunuyor. Adalar'da bir gece kalarak hem deniz hem de doğa keyfi sürmek isteyenler için ideal. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Sedef Adası'nda deniz ve plaj keyfi sürebileceğiniz birbirinden güzel plajlar bulunuyor.

Büyükada Prenses Koyu Plajı nasıl gidilir?

Büyükada'ya İstanbul deniz otobüsleri ve birçok tur ile ulaşabilirsiniz. Bostancı, Kartal, Kabataş ilçelerinden kalkan motor, vapur ve deniz otobüsleri ile Marmara denizinin tadını çıkararak ulaşabilirsiniz. Büyükada'ya gelince iskelenin yan tarafından kalkan Prenses tekneleri ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Prenses Koyu Plajı nasıl gidilir?

Prenses Koyu Plajı Nasıl Gidilir? Prenses Koyu Plajı'na gitmek için Aşıklar Yolu'nu çıkmanız gerekir. Yörükali Plajına yakın olan Prenses Koyu'na ayrıca iskeleden kalkan motorlarla da ulaşabilirsiniz. Mavi Marmara iskelesinin yanından ücretsiz servis yapan Prenses Koyu Plajı teknesini kullanabilirsiniz.

En Güzel Ada plajı hangisi?

Heybeliada Çam Limanı Koyunda çam ormanlarıyla çevrili çok güzel bir ortamda hizmet veren Ada Beach Club, adanın en popüler plajları arasında başta geliyor.

Heybeliada denize giriliyor mu?

Heybeliada'nın denizinin en temiz olduğu koylardan bir tanesi ki bu yüzden pek çok tekne gün içinde bu koya gelir, demirler ve de gün boyu denizin keyfini çıkarırlar. Plaja ulaşım sıkıntılı, inişli ve çıkışlı patikadan sahile inip bu muazzam koya ulaşabiliyorsunuz.

Heybeliada Plaj ücretli mi?

Heybeliada'nın çam ormanları ile çevrili Çam Liman koyunda bulunan popüler bir plaj. ... Plajın giriş ücreti 2020 tarihi itibari ile hafta içi ve cumartesi günleri kişi başına 50-TL'dir. Pazar ve bayram günleri ise giriş ücreti 60 TL'dir. 0-10 yaş grubu çocuklar için ücret alınmamaktadır.