Tanju ne kadar hapis yattı?

İçindekiler:

  1. Tanju ne kadar hapis yattı?
  2. Tanju Çolak kaç kez gol kralı oldu?
  3. Tanju Çolak bir maçta en fazla kaç gol attı?
  4. Tanju Okan kaç yaşında öldü?
  5. Süper Ligde en son hangi Türk futbolcu gol kralı oldu?
  6. Metin Oktay kac kere gol krali oldu?
  7. Metin Oktay Galatasarayda kaç gol attı?
  8. Tanju Okan oldu mu?
  9. Tanju Okan kaç doğumlu?

Tanju ne kadar hapis yattı?

Tanju Çolak, özel vekaletle satın aldığı Mercedes 550 SL marka otomobilin kaçak olduğunu öğrenince kendi kendini ihbar etmiş, bunun üzerine Ağır Ceza Mahkemesi Tanju Çolak'a 9 yıl hapis cezası vermiştir.

Tanju Çolak kaç kez gol kralı oldu?

Galatasaraylı Metin Oktay, 6 kez ile gol kralı unvanını en fazla alan futbolcu olurken, Tanju Çolak ise Galatasaray formasıyla attığı 39 golle, bir sezonda en fazla skor üreten futbolcu rekorunu halen elinde bulunduruyor.

Tanju Çolak bir maçta en fazla kaç gol attı?

Tanju Çolak (1963- ) Türk futbol tarihinin 335 gol ile en golcü futbolcusu, 39 gol ile Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan futbolcusu ve 6 gol ile Süper Lig'de bir maçta en fazla gol atan futbolcusu rekorlarını elinde bulundurmaktadır.

Tanju Okan kaç yaşında öldü?

57 yaşında (1938–1996) Tanju Okan/Öldüğü zamanki yaşı

Süper Ligde en son hangi Türk futbolcu gol kralı oldu?

Lig tarihinin geride kalan 63 sezonunda, gol kralları içinde en fazla skor üreterek bu unvanı yakalayan futbolcu Tanju Çolak. Tanju Çolak, 1987-1988 sezonunda Galatasaray formasıyla 39 gol atarak, Metin Oktay'a ait 38 gollük rekoru kırdı ve Türk futbol tarihine geçti.

Metin Oktay kac kere gol krali oldu?

Galatasaraylı Metin Oktay, 6 kezle en fazla “Gol Kralı” unvanını yakalayan futbolcu olurken, Tanju Çolak ise, Galatasaray formasıyla attığı 39 golle, bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Ligin ilk “Gol KralıMetin Oktay, son “Gol Kralı” ise Samsunsporlu Serkan Aykut oldu.

Metin Oktay Galatasarayda kaç gol attı?

Galatasaray formasıyla toplamda 324 lig maçına çıkan Oktay, attığı 294 golle hem Galatasaray'ın hem de Türk futbolunun en çok gol atan oyuncuları arasına girdi. İlk kez 1955 yılında giydiği Türkiye millî futbol takımı forması altında 36 maça çıktı ve 19 gol atmayı başardı.

Tanju Okan oldu mu?

Tanju Okan/Ölüm tarihi

Tanju Okan kaç doğumlu?

27 Ağustos 1938 Tanju Okan/Doğum tarihi