65 yaş Istanbulkart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. 65 yaş Istanbulkart nasıl alınır?
  2. Iett indirimli kart kimlere verilir?
  3. Istanbul kart ücreti ne kadar?
  4. 60 yaş indirimli kart nereden alinir?
  5. 65 yaş kartı nereden alınır?
  6. Istanbul Kart 65 yaş üstü ücretli mı?
  7. 60 yaş indirimli akbil nasıl alınır?
  8. 60 yaş kartı nereden alınır?
  9. Istanbul kart nasıl çıkarılır öğrenci?

65 yaş Istanbulkart nasıl alınır?

1-65 Yaş Kart alacak kişiler, ilk kez veya kayıp nedeniyle başvuruda bulunuyorsanız; https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ linki üzerinden online kart başvurusu yapılabilirsiniz. 2- Yada size en yakın başvuru merkezine giderek başvuru da bulunabilirsiniz.

Iett indirimli kart kimlere verilir?

İndirimli İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? İndirimli kart, toplu ulaşımda uygulanan indirimli tarifeyi kullanmaya hak kazanan kişilere verilmektedir. Öğretmen, Öğrenci ve 60 Yaş Kart'ı olmak üzere üç kategorisi olan ve ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.

Istanbul kart ücreti ne kadar?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

60 yaş indirimli kart nereden alinir?

60 yaş indirimli karta sahip olmak için 60 yaşınızı Gün/Ay/Yıl şeklinde doldurmanız gerekiyor. Bu koşulu sağlıyorsanız yapmanız gereken nüfus cüzdanınız ve 1 adet vesikalık fotoğrafınızla beraber en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne giderek başvuruda bulunmak.

65 yaş kartı nereden alınır?

65 Yaş Kartı alacak vatandaşlarımız başvuruları; www.eshot.gov.tr internet adresi üzerinden ya da Elektronik Kartlar Şube Müdürlüğü ve ona bağlı başvuru merkezlerinden 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş) ve Nüfus cüzdanı aslı ile şahsen müracaat etmek suretiyle yapılmaktadır.

Istanbul Kart 65 yaş üstü ücretli mı?

Ücretsiz Kart seçeneği 65 yaş ve üzeri, engelli, PTT, TÜİK, şehit ailesi, refakatçi, sarı basın, EHS, belediye zabıta, milli sporcu, gazi ve ailesi, vazife malulü ve ailesi ve 4 yaş altı çocuk sahibi olan annelerin ücretsiz bir biçimde kullanma hakkının bulunduğu bir kart.

60 yaş indirimli akbil nasıl alınır?

60 YAŞ İNDİRİMLİ KARTI NASIL ALINIR? Bu kartı alabilmek için öncelikle 60 yaşınızı doldurmanız gerekiyor. Bu koşulu sağlıyorsanız yapmanız gereken nüfus cüzdanınız ve 1 adet vesikalık fotoğrafınızla beraber en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne giderek başvuruda bulunmak.

60 yaş kartı nereden alınır?

60 Yaş Kartı alacak vatandaşlarımızA başvuruları; www.izmirimkart.com.tr internet adresi üzerinden ya da Konak Kart Başvuru Merkezine müracaat ederek yapılır.

Istanbul kart nasıl çıkarılır öğrenci?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart....İndirimli Öğrenci Kartı (İstanbulkart) Temini.
Başvuru Merkezi (İBM)ADRES
Pendik SahilPendik Sahil ALO 153 İletişim Merkezi İçi
SultanbeyliFatih Cd. Yanyolu No:129, 34920 Sultanbeyli/İstanbul (Fatih Cad. Zabıta Müdürlüğü Yanı)
TopkapıİETT Topkapı Garajı-Fatih
ÜmraniyeHaldun Alagaş Spor Tesisleri
19 satır daha