Hakiki Aytaşı nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Hakiki Aytaşı nasıl anlaşılır?
  2. Ay taşı su ile temizlenir mi?
  3. Değerli taşlar nasıl temizlenir?
  4. Unakit taşı suya girer mi?
  5. Taşlar nasıl Topraklanır?
  6. Doğal taş aldım ne yapmalıyım?
  7. Doğal taş nasıl arındırılır tütsü?

Hakiki Aytaşı nasıl anlaşılır?

Özellikle ay taşı ile yapılan herhangi bir ürün ele alındığı zaman görünümünün gerçek olup olmadığını anlamak mümkün. Aynı zamanda ışığa yan tutulduğu zaman mor bir ışık ortaya çıkarır. Mutlaka içi ile dışının uyumlu olması gerekmektedir. Çünkü ay taşı doğal yapısında bu şekilde bulunur.

Ay taşı su ile temizlenir mi?

Akan su ile temizleme: sert taşları akan suyun altında 4-5 dakika kadar yıkayarak temizleyebilirsiniz.

Değerli taşlar nasıl temizlenir?

Kolay parçalanabilir taşlar ve onların dışında kalan hızla erimeyen taşlar, suyla temizlemeye uygundur. Akan suyun altına tutarak, deniz suyuna ya da tuzlu suya batırarak bu taşları temizleyebilir, hatta su içerisinde bekleterek daha da temiz olmalarını sağlayabilirsiniz.

Unakit taşı suya girer mi?

Ruhsal gelişiminize yardımcı olur. Unakit Taşı Nasıl Temizlenir: Taşınızı aldığınızda kullanım öncesinde ve aralıklı olarak temizlemeniz önerilir. ... Topraktan çıkardığınız taşı üstündeki tozu atmak için suya tutabilirsiniz.

Taşlar nasıl Topraklanır?

Taşınızı en az 1 gün (24 saat) süreyle toprağa gömerek negatif enerjilerden arındırabilirsiniz. Açık alandaki toprak daha etkilidir ancak imkanınız yoksa saksı dibindeki toprağa da gömebilirsiniz. Tütsü ile temizleme yönteminde ise taşınızı isleyebilir, mum ışığından geçirebilirsiniz.

Doğal taş aldım ne yapmalıyım?

Taşını akan suyun altına tutarak, tuzlu su ya da deniz suyuna batırıp 12-24 saat arası bekleterek temizleyebilirsin. Bu işlemi denizde, derede, akarsuda bile yapabilirsin. Eğer daha da güçlensin istersen kuruması ve daha çok enerji toplaması için güneş ışığında bekletebilirsin.

Doğal taş nasıl arındırılır tütsü?

Doğal taşınızı yakacağınız tütsünün dumanı ile isleyebilirsiniz. Yaktığınız tütsü bittiğinde taşınız da temizlenmiş olacaktır. Bu yöntem özellikle sertlik derecesi düşük, kırılgan taşlar için oldukça fazla tercih edilir. Tütsü ayrıca bulunduğunuz ortamın enerjisini de dengeleyecektir.