Doğan Grubu kaç paraya satıldı?

İçindekiler:

  1. Doğan Grubu kaç paraya satıldı?
  2. Hürriyet kaça satıldı?
  3. D&R kaça satıldı?
  4. Milliyet Gazetesi kaça satıldı?
  5. Aydın Doğan Doğan medyayı kaça sattı?
  6. Dr kime satıldı?
  7. Turkuvaz Medya idefix kimin?

Doğan Grubu kaç paraya satıldı?

Doğan Grubu sahibi olduğu Doğan Gazetecilik, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, Doğan TV Holding, Doğan Haber Ajansı, Doğan Dağıtım Satış Pazarlama, Doğan İnternet Yayıncılığı ve Yatırım, Doğan Media International GmbH ve Mozaik İletişim Hizmetleri'ndeki paylarının tamamını 916 milyon dolara Demirören Grubu'na ...

Hürriyet kaça satıldı?

İki grup arasında gerçekleşen görüşmeler sonunda 1 Mayıs'ta 70'inci yaşını kutlamaya hazırlanan Hürriyet Gazetesi'nin de yer aldığı, Doğan Grubu'na ait tüm medya kuruluşları 1.2 milyar dolarlık (dünkü dolar kuru ile 4.7 milyar TL) bedel ile Demirören Grubu'na satıldı.

D&R kaça satıldı?

Doğan Holding, medya kuruluşlarının ardından D&R'ı da satma kararı aldı. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, satış için 440 milyon lira bedel ile Turkuvaz TK Kitap ve Kırtasiye A.Ş.'ye ile ön protokol imzalandığı bildirildi.

Milliyet Gazetesi kaça satıldı?

Milliyet, Doğan Holding tarafından Nisan 2011'de Karacan ve Demirören gruplarının ortaklaşa oluşturdukları konsorsiyuma, Vatan ile birlikte 79 milyon dolar karşılığında satıldı.

Aydın Doğan Doğan medyayı kaça sattı?

Hürriyet, Kanal D, CNN Türk, DHA, Posta, Fanatik gibi dev kurumların içinde bulunduğu Doğan Medya Grubu'nun 890 milyon dolara satılması gözleri, Türk medyasındaki geçmiş satışlara çevirdi.

Dr kime satıldı?

Şirket Nisan 2018'de 440 milyon liraya Turkuvaz Medya Grubu'na satıldı.

Turkuvaz Medya idefix kimin?

Biliyorsunuz 2018 yılında D&R, Kalyoncular'dan Cemal'in Turkuvaz Medya Grubu'na haraç mezat satılmıştı. İdefix de daha evvel, 2013 yılında, D&R tarafından satın alınmıştı. Böylece Türkiye'nin en çok kitap satan iki mağazası olan D&R ve İdefix, tek bir çatı altında toplanmış oldu.