Cezaevi müdürü olmak için ne okunur?

İçindekiler:

  1. Cezaevi müdürü olmak için ne okunur?
  2. Cezaevi müdürü ne kadar alıyor?
  3. Idari memur ne kadar maaş alır?
  4. CTE ne kadar maaş alıyor?

Cezaevi müdürü olmak için ne okunur?

Başarılı olan adaylar bakanlık tarafından cezaevi müdür yardımcısı veya cezaevi müdürü olarak atanır. Cezaevi Müdürü Olma Şartları Nelerdir? Adayların en az 4 yıllık yükseköğretin mezunu olması gerekir. İdare memurluğu öğrenciliği de dahil olmak üzere idare memuru olarak en az 3 yıl deneyimli olması gerekir.

Cezaevi müdürü ne kadar alıyor?

Kadrosu 1-4 olan 4/1 derecesinde 12 yıl deneyimli cezaevi müdürü maaşları 2020 en az Türk Lirası seviyelerindedir. 3/1 derecesinde 15 yıl deneyimli müdüre 2020 yılında en az TL maaş ödemesi yapılır. 2/3 derecesinde 20 yıl deneyimli cezaevi müdürü 2020 yılında TL civarında maaş alır.

Idari memur ne kadar maaş alır?

İDARE MEMURU MAAŞI VE ÖZLÜK HAKLARI NELERDİR? Göreve yeni başlayan bir idare memuru yaklaşık olarak aylık 4.500 TL maaş almaktadır. Ceza infaz kurumunda görev yapan personel fiili hizmet zammından yararlandığı için 2,5 yıl erken emekli olmakta ve 2,5 yılda fazla çalışmış gibi emeklilik tazminatından yararlanmaktadır.

CTE ne kadar maaş alıyor?

Bu zamla birlikte infaz koruma memurlarının 2021 yılı Temmuz-Aralık aylarındaki maaşları 4.800 - 5.200 TL arasında olacaktır.