iDATA ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. iDATA ne iş yapar?
  2. iDATA kime ait?
  3. iDATA vize randevu ücreti ne kadar?
  4. Almanya vizesi almak kolay mı?
  5. iDATA dan randevu nasıl alınır?
  6. Almanya turist vizesi için ne gerekli?
  7. iDATA kaç güne randevu veriyor?

iDATA ne iş yapar?

iDATA, Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'de, İtalya Dışişleri Bakanlığı tarafından da İstanbul'da vize hizmetlerinin sağlanması için yetkili tek resmi kurumdur. ... İtalya için; İstanbul'daki İtalya Başkonsolosluğuna Belgeleri teslim etmek.

iDATA kime ait?

iData ve İtalyan Koleji'nin sahibi İtalyan işadamı Francesco Boari, ticarette her şeyin tersine çevrildiğini belirterek, "Eskiden İtalyanlar burada üretirdi, şimdi Türkler gelip İtalya'da üretiyor. Oranın insanını çalıştırıyor" dedi. Francesco Boari, babasının görevi nedeniyle 18 yaşına kadar Türkiye'de okudu.

iDATA vize randevu ücreti ne kadar?

Ulusal Randevu bedeli TL olarak kabul edilmektedir. Çağrı merkezi aracılığı ile Ulusal randevu sadece İDATA tarafından verilmektedir....Ulusal Vize Ücretleri.
National Vize Ücreti0 - 17 Yaş18+ Yaş
T.C. Vatandaşı37,50 € ( Nakit, € )75 € ( Nakit, € )
2 satır daha

Almanya vizesi almak kolay mı?

Almanya Vizesi Almak Zor mu? Almanya konsolosluğu her tür vize için gerekli evrakları belirtmiştir. Başvuran adayların belirtilen Almanya vizesi için gerekli evrakları eksiksiz ve doğru bir şekilde sunduğu takdirde, vize zor değildir.

iDATA dan randevu nasıl alınır?

Aile birleştirme randevuları nationalvisagermany.idata.com.tr adresinden "kredi kartı ile" seçilerek rezerve edilebilir ve ödenebilir. Diğer tüm durumlarda, lütfen telefon numarası (08) üzerinden çağrı merkezi aracılığıyla randevu alma seçeneğini kullanmaya devam edin.

Almanya turist vizesi için ne gerekli?

Almanya Vizesi İçin Gerekli Olan Genel Belgeler :
  • Pasaport.
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi.
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname.
  • Almanya Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
Daha fazla öğe...

iDATA kaç güne randevu veriyor?

Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.