Telefon değiştirince WhatsApp mesajları nasıl aktarılır?

İçindekiler:

  1. Telefon değiştirince WhatsApp mesajları nasıl aktarılır?
  2. WhatsApp sohbetleri nasıl aktarılır?
  3. WhatsApp sohbetini başka telefona nasıl aktarılır?
  4. Telefondan telefona mesajlar nasıl aktarılır?

Telefon değiştirince WhatsApp mesajları nasıl aktarılır?

Sohbet geçmişinizi yedekleyip geri yüklemek için iCloud yedekleme özelliğimizi kullanabilirsiniz. WhatsApp Ayarları > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek ve Şimdi Yedekle'yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini her zaman manuel olarak oluşturabilirsiniz.

WhatsApp sohbetleri nasıl aktarılır?

Bireysel sohbeti veya grup sohbetini açın. Diğer seçenekler > Diğer > Sohbeti dışa aktar'a dokunun. Sohbeti aktarırken medyaları dahil etmek isteyip istemediğinizi seçin.

WhatsApp sohbetini başka telefona nasıl aktarılır?

Eski cihazınızda ki Ayarlar>Sohbetler>Sohbet Yedekleme seçeneğini seçerek devam edin. Eski cihazınızda bir SD kart kullanıyorsanız, SD kartınızı eski telefonunuzdan çıkartarak yeni telefonunuza yerleştirin. Dahili belleğe kaydedilen telefonlar için yeni cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.

Telefondan telefona mesajlar nasıl aktarılır?

Gönderen cihazda "Messages"ın (Mesajlar) işaretli olduğundan emin ol. Yeni cihazına aktarmak istemediğin her şeyi devre dışı bırakabilirsin. Gönderen cihazda "Send"e (Gönder), yeni cihazda da "Receive"e (Al) dokun. Mesajların ve seçtiğin diğer tüm veriler yeni cihaza aktarılır.