GittiGidiyor şirketi kime ait?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor şirketi kime ait?
  2. GittiGidiyor Hemen Al nedir?
  3. GittiGidiyor'da neler satılıyor?
  4. GittiGidiyor hangi gruba ait?
  5. GittiGidiyor taksit nasıl yapılır?
  6. GittiGidiyor kargo alıcı öder ne demek?
  7. GittiGidiyor paramı nasıl alabilirim?
  8. GittiGidiyor Ebaya kaça satıldı?
  9. Cimri com kaça satıldı?
  10. eBay Gittigidiyoru ne kadara satın aldı?
  11. GittiGidiyor taksit var mı?
  12. GittiGidiyor kargo ücreti kaç TL?
  13. Alıcı kargoyu kapıda öder ne demek?
  14. GittiGidiyor param ne zaman yatar?

GittiGidiyor şirketi kime ait?

Gitti Gidiyor 2011 yılında kurulan bir e-ticaret sitesidir. tarihinde Gitti Gidiyor; Serkan Borançılı, Burak Divanlıoğlu ve Tolga Kabataş tarafından eBay bünyesinde kuruldu.

GittiGidiyor Hemen Al nedir?

HemenAL! seçeneği, açık artırma süresinin bitmesi beklenmeden, hızlı bir şekilde ürün satın almaya olanak veren bir özelliktir.

GittiGidiyor'da neler satılıyor?

2019'da GittiGidiyor'da en çok aranan kelimeler sırasıyla:
  • Akıllı Saat.
  • Cep Telefonu.
  • Bisiklet.
  • Spor Ayakkabı
  • Avize.
  • Kuluçka Makinesi.
  • Televizyon Ünitesi.
  • Bebek Arabası
Daha fazla öğe...•BE

GittiGidiyor hangi gruba ait?

2011 yılı Mayıs ayında eBay'in GittiGidiyor'un %93 hissesini satın alması ile GittiGidiyor tam anlamı ile eBay ailesine katıldı. Bu satış sonrasında, Cimri.com'un tamamı iLab Ventures'a satıldı.

GittiGidiyor taksit nasıl yapılır?

Kayıtlı kart ile ödeme Ödeme ekranındaki "Kayıtlı Kartlarım" seçeneğinden GittiGidiyor'da kayıtlı kartlarınıza ulaşabilir, istediğiniz kayıtlı kart ya da farklı bir kart ile peşin veya taksitli ödeme yapabilirsiniz.

GittiGidiyor kargo alıcı öder ne demek?

Ürünlerinizi “Ücretsiz Kargo” avantajıyla veya “Alıcı Öder” özelliğiyle satışa çıkarabilirsiniz. Kargo ücretinin alıcıya ait olduğu durumda, alıcı teslimat sırasında kargo görevlisine ödeme yapar.

GittiGidiyor paramı nasıl alabilirim?

Teslim aldığınız ve henüz ödeme onayı vermediğiniz bir ürün için Hesabım-Aldıklarım sayfanızdaki İadeyi Başlat butonuna tıklayarak iade talebinizi oluşturabilirsiniz. İade talebinizi oluşturduktan sonra 72 saat (Ek 24 saat) içinde ürünü satıcıya iade etmelisiniz.

GittiGidiyor Ebaya kaça satıldı?

Türk internetinde şimdiye kadar yapılmış en büyük satış olan Gittigidiyor'un ebay'e satışı idi. Bu satın almanın bedeli 217.5 milyon dolar olarak açıklandı. 1998 yılında kurulan ve sadece internet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi Hespiburada.com'un yüzde 25'ini The Abraaj Group aldı.

Cimri com kaça satıldı?

Nisan 2011'de, GittiGidiyor'un %93'lük hissesinin eBay tarafından satın alınması sonrasında, Cimri.com'un tamamı iLab Ventures'a satıldı.

eBay Gittigidiyoru ne kadara satın aldı?

ABD'li eBay 2001'de kurulan Gittigidiyor'u 5 ay önce 217 milyon dolara aldı. Kurucu ortaklar şirketten çıktı.

GittiGidiyor taksit var mı?

Peşin Fiyatına 6 taksit hesap ekstresine 4 + 2 taksit olarak yansıtılacaktır. Flexi kartınızla vade farklı ile 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz. Maximum:İş Bankası Maximum, Maximiles ve Maximum logolu Ziraat Bankası kartlarınızı kullanarak; vade farksız 6 vade farkıyla 3 veya 9 taksitle satın alabilirsiniz.

GittiGidiyor kargo ücreti kaç TL?

GittiGidiyor'un anlaşmalı olduğu 5 farklı kargo firması ile ürünlerinizi, size uygun olan avantajlı fiyatlar ile kargolayabilirsiniz. Yurtiçi Kargo Gönderiminiz 12,10 TL + KDV'den başlayan fiyatlarla. Detaylı bilgi için tıklayın.

Alıcı kargoyu kapıda öder ne demek?

Bu ödeme, alıcı ödemeli veya gönderici ödemeli olabilir. Alıcı ödemeli kargolarda, kargo ulaştırma bedelini kargoyu teslim alan kişi ödemektedir. Alıcı ödemeli kargo kısaca AÖ şeklinde gösterilir. Bu ödeme genellikle kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme şeklinde olmaktadır.

GittiGidiyor param ne zaman yatar?

Sattığım ürünün bedeli hesabıma ne zaman aktarılacak? Alıcı, teslim aldığı ürüne onay verdikten sonra, 10'uncu günü takip eden ilk iş gününde ürün bedeli satıcının hesabına aktarılır. Hafta sonları ve resmi tatiller iş günü olarak sayılmamaktadır.