Yeni Foça Deniz nasıl?

İçindekiler:

  1. Yeni Foça Deniz nasıl?
  2. Eski Foca nerede denize girilir?
  3. Foça denize nasıl gidilir?
  4. Yeni Foça ya Izbanla nasıl gidilir?
  5. Karşıyaka yeni Foça nasıl gidilir?
  6. Aliağada nerede denize girilir?
  7. Voodoo Beach nerede?
  8. Yeni Foça ya nasıl gidilir?

Yeni Foça Deniz nasıl?

Foça'nın Denizi Nasıl? Foça koyları genelde Ege Açık Denizi'ne doğrudan bağlantılı olduğu için diğer İzmir sahillerine göre biraz daha soğuk olabilir. Ayrıca Çeşme ve Özdere sahilleri gibi kumluk denizi de yok denecek kadar azdır. Ancak açık denizle temas halinde olmasından dolayı çok temiz ve berrak bir denize sahip.

Eski Foca nerede denize girilir?

Eski Foça Kaleburnu Plajı Karakum Plajının hemen yanında yer alan Foça Kaleburnu Plajı da Foça denize girilecek yerler arasında en çok tercih edilenlerden.

Foça denize nasıl gidilir?

Toplu taşıma ile plaja gelenler İzmir Otogarı'ndan minibüs kullanarak ulaşabilirler. Yeni Foça'ya herhangi bir İZBAN durağından trene bindikten sonra Biçerova İstasyonunda inerek ulaşabilirsiniz. 745 numaralı Yenifoça-Biçerova Aktarma ESHOT otobüsleri ile de ulaşmak mümkündür.

Yeni Foça ya Izbanla nasıl gidilir?

İzmir şehir merkezinden İZBAN ile Foça'ya ulaşım İzmir kent merkezinden İZBAN trenine binerek Hatundere İstasyonu'nda indikten sonra tren seferleri ile koordineli bir şekilde çalışan 744 numaralı Foça-Hatundere Aktarma ESHOT otobüslerini kullanarak Foça'ya gidebilirsiniz.

Karşıyaka yeni Foça nasıl gidilir?

Karşıyaka'dan Foça'ya otobüsle nasıl gidilir: Karşıyaka İskele – Menemen arasında sefer yapan 400 numaralı otobüs ile Menemen'e gidip oradan 744 (Foça-Menemen Hatundere Aktarma) ve 745 (Yeni Foça – Biçerova Aktarma) numaralı otobüs aktarması yapmanız gerekiyor. Otobüs oradan da Yeni Foça'ya geçiyor.

Aliağada nerede denize girilir?

Aliağa'da denize girilebilecek plajlar arasında ayrıca; Anatolia Beach Club, Köstem Koyu ve Yalı Mahallesi plajı yer almaktadır.
  • Köstem Koyu. ...
  • Ağa Park Plajı ...
  • Aliağa Polis Plajı ...
  • Şakran Plajı ...
  • Aliağa Beachleri. ...
  • Anatolia Beach Club.

Voodoo Beach nerede?

Voodoo Beach Club - Foça'da Plaj Barı

Yeni Foça ya nasıl gidilir?

Hatundere istasyonunda 745 Numaralı otobüsler ile Yeni Foça Otogar'a gidebilirsiniz. Otogar merkezdedir. İzmir Şehirlerarası Otogar'dan Yeni Foça'ya minibüs seferleri mevcuttur. Dolmuş seferleri karşılıklı olarak 06.30'da başlayıp 18.30'da sona eriyor.