Tümer Metin kaç yaşın?

İçindekiler:

  1. Tümer Metin kaç yaşın?
  2. Tümer Metin Beşiktaşta kaç yıl oynadı?
  3. Tümer Metin kiminle beraber?
  4. Tümer Metin evlendi mi?
  5. Tümer Metin memleketi neresi?
  6. Tümer Metin esi kim?
  7. Tümer Metin hangi program?
  8. Tümer Metin hangi kanalda 2021?
  9. Ahmet Tümer nereli?
  10. Metin Tekin evlendi mi?

Tümer Metin kaç yaşın?

1974 doğumlu olan Tümer Metin, 2021 yılı itibarıyla 47 yaşındadır. Cansu Canduran olan evliliği 2012 yılında sona erdi. Uzun zamandır oyuncu Gamze Topuz ile aşk yaşıyor. Tümer Metin 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve terazi burcudur.

Tümer Metin Beşiktaşta kaç yıl oynadı?

Beşiktaş taraftarı ona 'Tümgeneral Tümer' lakabını vermiştir, Bu oldukca başarılı sezondan sonra Beşiktaş'da dört sene oynadıktan sonra, düşen performansindan dolayı ve Beşiktaş Çarşı taraftar grubuyla olan ilişkisi sonucu 2006-2007 sezonunda Beşiktaş'ın rakiplerinden olan Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

Tümer Metin kiminle beraber?

Cansu Candurane. ?–2012 Tümer Metin/Eşi

Tümer Metin evlendi mi?

Cansu Candurane. ?–2012 Tümer Metin/Eşi

Tümer Metin memleketi neresi?

Tümer Metin (d. , Zonguldak) orta saha mevkiinde görev alan Türk eski futbolcudur. Zonguldakspor altyapısında futbola başlayan Tümer Metin, burada 1993 senesinde Zonguldakspor A takımına yükselmiştir.

Tümer Metin esi kim?

Cansu Candurane. ?–2012 Tümer Metin/Eşi

Tümer Metin hangi program?

Stadyum, TRT Spor'da cumartesi ve pazar akşamları yayınlanan futbol programı. Ersin Düzen'ın sunuculuğunu yaptığı programda eski futbolcular Ali Gültiken ve Tümer Metin yorumculuk yapmaktadırlar. Programda Süper Lig maçlarının özet görüntüleri gösterilirken, karşılaşmaların analizi, özel röportajlar yayınlanmaktadır.

Tümer Metin hangi kanalda 2021?

Tivibu Spor ailesine Türk futbolunun iki efsane ismi daha katıldı. Milli takım ve kulüp kariyerlerinde birçok başarıya imza atan Tümer Metin ve Ümit Davala, Tivibu Spor ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Ahmet Tümer nereli?

Ahmet Tümer, tarihinde Reyhanlı'da dünyaya geldi. Küçük yaşında Beşiktaş altyapısında voleybola başlayan Tümer, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Metin Tekin evlendi mi?

Doğa Tekine. 2011 Şevval Same. 1993–1999 Metin Tekin/Eşi