Okuldan diploma nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Okuldan diploma nasıl alınır?
  2. E Devlet'ten diploma nasıl alınır?
  3. Tasdikname belgesi nasıl alınır?
  4. Üniversite diplomam kayboldu nasil Cikarabilirim?
  5. Kayıp diploma nereden alınır?
  6. Kayıp diploma Dilekçesi Nasıl Yazılır?
  7. E-devlet ortaokul diploma sorgulama nasıl yapılır?

Okuldan diploma nasıl alınır?

Diploma alabilmeniz için, ilk önce Okulunuz öğrenci işlerinden ilişik kesip İLİŞİK KESME BELGESİNİ almalısınız. İlişik kesme belgesini aldıktan sonra 3 farklı şekilde diplomanızı alabilirsiniz. 1) İlişik kesme belgesini şahsen diploma bürosuna getirerek diplomanızı alabilirsiniz.

E Devlet'ten diploma nasıl alınır?

kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e devlet hizmetler bölümünden "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı"nı bulmalısınız. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın sunduğu hizmetler arasından "Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama" başlığını seçmelisiniz.

Tasdikname belgesi nasıl alınır?

Bu belgeyi almak için eğitim gördüğünüz okul yönetimine giderek başvuru yapmanız gerekmektedir. Tasdikname almak istediğinize dair dilekçe yazarak okul yönetimine başvurabilirsiniz. Bunun yanı sıra noterden onaylatmak şartı ile vekil ilan ettiğiniz kişiden de başvuru yapmasını isteyebilirsiniz.

Üniversite diplomam kayboldu nasil Cikarabilirim?

Mezun olduğunuz üniversitenizin anlaşmalı bulunduğu bankaya üniversite diplomanızı kaybettiğiniz için bir ücret yatırılmalıdır. Ardından bu dekontu da yeniden diploma çıkartmak için vermelisiniz. Hazırladığınız tüm belgeleri öğrenci işleri daire başkanlığının ilgili birimine iletmelisiniz.

Kayıp diploma nereden alınır?

Öğrenciler diploma kayıp belgesi için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile başvurarak Diploma Kayıp Belgesi alabilirler.

Kayıp diploma Dilekçesi Nasıl Yazılır?

Okulunuzun ……………………….. nolu öğrencisi olarak mezun oldum ve almış olduğum diplomamı kaybettim. Diploma kayıp ilanı vermediğimden dolayı doğabilecek hukuki sorumluluk bana ait olmak üzere, diploma yerine geçen Diploma Kayıt Örneğinin düzenlenmesi için; Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Telefon : 0 …………/…………………….

E-devlet ortaokul diploma sorgulama nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden işlem yapabilmek için öncelikle T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek sisteme giril yapın. Ardından sayfanın sağ üst köşesinde yer alan arama kısmına "Mezuniyet Belgesi Sorgulama" yazarak arama yapın.