Türkiye'de Twitter kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Türkiye'de Twitter kapandı mı?
  2. Twitter ne işe yarar?
  3. Twitter kullanılmayan hesabı siler mi?
  4. Twitter şikayetle kapanır mı?

Türkiye'de Twitter kapandı mı?

Arka plan. Uygulanan engelleme, Türkiye'de ve dünyada çeşitli yankılar uyandırmıştır. 18 Mart tarihinde İstanbul Anadolu 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 204/181 sayılı kanunu kararı ile Twitter'a Türkiye'den erişimin engellenmiştir.

Twitter ne işe yarar?

Twitter, tarihinde Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde kurulmuş olan bir sosyal paylaşım sitesidir. Facebook ve Instagram'dan sonra en çok kullanılan sosyal mecralardan biri olan Twitter'da yazı, fotoğraf, haber ve video paylaşılabiliyor.

Twitter kullanılmayan hesabı siler mi?

Etkin olmayan hesap politikası Yeni hesap açan kişileri hesaplarına sık sık giriş yapmaya ve Twitter'ı etkin olarak kullanmaya teşvik ederiz. Hesabınızı etkin tutmak için en az 6 ayda bir mutlaka giriş yapın. Uzun süre işlem yapılmayan hesaplar kalıcı olarak silinebilir.

Twitter şikayetle kapanır mı?

Burada bahsedilmesi gereken durum ise hesabınızın ne kadar aktif olduğu, takipçi ve abone sayılarıdır. Eğer takipçi sayınız yüksekse, az sayıda bir şikâyet çoğu zaman kapatılmak için yeterli değildir. Bununla beraber sayılarınız düşükse, 15-20 şikâyet bile kapatılmak için yeterli olabilir.