Aile hekimim kim Randevu?

İçindekiler:

  1. Aile hekimim kim Randevu?
  2. E devletten aile hekimliğine nasıl randevu alınır?
  3. Sağlık ocağına randevu alınıyor mu?
  4. MHRS'den eşime nasıl randevu alabilirim?

Aile hekimim kim Randevu?

Aile hekimlerinden randevu alabilmek için iki farklı yol izleyebilirsiniz. Bunlardan ilki ALO 182 arayarak çağrı merkezi aracılığı ile randevu almak. İkincisi ise https://www.hastanerandevu.gov.tr/Vatandas/ adresine girerek randevu al butonuna basarak aile hekiminden kolaylıkla randevu alabilirsiniz.

E devletten aile hekimliğine nasıl randevu alınır?

e-Devlet şifresi olan vatandaşlar direk olarak MHRS sistemine girmek için 'https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/' web sitesine gitmelidir. Daha sonra 'e-Devlet ile giriş' seçeneğine tıklanması gerekmektedir. Sonrasında vatandaşlar direk olarak e-Devlet kapısı sistemi girişine yönlendirilmektedir.

Sağlık ocağına randevu alınıyor mu?

Vatandaşlar randevuları olmak kaydıyla aile hekimliklerine gidebiliyor. Randevusu olmayan hasta ise kabul edilmiyor. Sağlık ocağından randevu almak içinse MHRS web sitesi, uygulaması ya da ALO 182'yi tercih edebilirsiniz.

MHRS'den eşime nasıl randevu alabilirim?

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz. MHRS web sayfası üzerinden randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.