101 nasil dağıtılır?

İçindekiler:

  1. 101 nasil dağıtılır?
  2. 101 plus okey nasıl oynanır?
  3. 101 katlamalı nasıl oynanır?
  4. 101 plus ne işe yarıyor?
  5. Okey Plus nasıl oynarım?
  6. 101 de yardımlı ne demek?
  7. 101 Okey Plus ücretli mi?
  8. 101 plus cip nedir?
  9. Okey Plus nasıl indirilir?

101 nasil dağıtılır?

Oyuncular arasından bir oyuncunun dağıtıcı olarak belirlenmesinden sonra , dağıtıcı her oyuncuya 21 taş dağıtır ve kendine 22 taş alır. Geri kalan taşlar masada ters çevrilmiş şekilde dururken bir tane taş açık durur. Bu açık taş jokeri (OKEY taşını) belirler. Oyun saat yönünün tersine doğru oynanır.

101 plus okey nasıl oynanır?

Oyun saat yönünün tersine doğru oynanır. Taşları dağıtan kişi oyuna başlar ve taş çekmeden yanındaki, oyuncuya taş atar. Sırası gelen oyuncu desteden taş çeker ve ellerindeki serilerin toplamı 101 sayısına ulaşıyor ise elini açabilir. Oyuncu elini açamıyor ise yere bir taş atmak zorundadır.

101 katlamalı nasıl oynanır?

Katlamalı oyunlarda sizden önce bir oyuncu yere seri açarsa bu seriden en az 1 fazla toplama sahip bir seri açmak zorundasınız. Örneğin sizden önce açan kullanıcının perlerinin toplamı 116 ise siz en az 117 toplama sahip bir seri açmak zorundasınız.

101 plus ne işe yarıyor?

101 Okey Plus Hakkında Ailelerin Bilmesi Gerekenler Oyun 4 kişi ile oynanmaktadır. Oyunda amaç, en az 3 aynı rakamı ya da sıralı rakamları yan yana getirerek (per yapmak) 101 sayısını toplayıp açmak ve bu şekilde ıstakadaki taşları bitirmeye çalışmaktır.

Okey Plus nasıl oynarım?

Başlarken herkese 14, oyuna ilk başlayacak oyuncuya 15 taş dağıtılır. Oyuncular dağıtılan taşları önlerindeki ıstakaya dizerler. Kalan taşlar kapalı olarak ortaya konur. Yere açılmış taşın bir üstü 'okey' dir ve bütün taşların yerine kullanılabilir.

101 de yardımlı ne demek?

Yardımlı oyun nedir? Siz ya da rakiplerinizden her hangi biri açtığında elinizdeki işler taşları göstererek size yardım eden oyun türüdür.

101 Okey Plus ücretli mi?

101 Okey Plus oyununa bakacak olursak, akıllı telefonların uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilen çevrimiçi oynanan bir masa oyunudur. ... Oyun 4 kişi ile oynanmaktadır.

101 plus cip nedir?

Diğer okey oyun platformlarından farklı olarak, 101 Okey Plus; oyunculara 2, 3 ve 4 kişilik masalarda oyun oynama şansı tanıyor. Yani okey oyununu oynayabilmeniz için katıldığınız masada illaki 4 kişi olması gerekmiyor. ... Çip satın almak; oyunda daha profesyonel masalara oturabilmek anlamına geliyor.

Okey Plus nasıl indirilir?

PC'de Okey Plus nasıl indirilir
  1. MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
  2. MEmu'yu başlatın ve ana sayfada Google Play'i açın.
  3. Google Play'de Okey Plus arayın.
  4. Okey Plus indirin ve yükleyin.
  5. Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.
  6. PC'de MEmu ile Okey Plus oyunun keyfini çıkarın.