Whatsapptan en fazla kaç kişiyle görüntülü konuşma?

İçindekiler:

  1. Whatsapptan en fazla kaç kişiyle görüntülü konuşma?
  2. WhatsApp telekonferans kaç kişi?
  3. Bir WhatsApp grubu en fazla kaç kişi?
  4. Telekonferans en az kaç kişi ile yapılır?
  5. WhatsApp kaç kişi kaydedilir?
  6. WhatsApp Görüntülü arama Kaç kişi?

Whatsapptan en fazla kaç kişiyle görüntülü konuşma?

Görüşmeye dahil edebileceğiniz maksimum WhatsApp görüntülü konuşma kişi sayısı 4 kişidir. Ancak WhatsApp şu an bu sayıyı 8'e çıkarmak için çalışmalar yapıyor. WhatsApp uygulamasının iOS (2.20.50.25) ve Android (2.20.133) beta sürümlerinde söz konusu özelliğin aktif olarak kullanılabildiği belirtildi.

WhatsApp telekonferans kaç kişi?

Grup araması, aynı anda en fazla sekiz katılımcının WhatsApp üzerinden ücretsiz sesli görüşme yapmasına imkan verir.

Bir WhatsApp grubu en fazla kaç kişi?

Bilindiği gibi şirket son dönemde WhatsApp'ı şirket içi mesajlaşma servisi olarak da kullandırmaya başlamıştı. Daha önce bir grup içerisinde bulunabilecek kullanıcı sayısı 100 iken bu sayı yeni güncellemeyle birlikte 256'ya çıkartılmış.

Telekonferans en az kaç kişi ile yapılır?

Bu durumda her iki abone birbiriyle ve sizinle görüşme yapabilir. * Bir kişi en fazla beş kişiyi konferans görüşmeye bağlayabilir, görüşmeye katılan her bir kişi, beş kişinin daha konferansa katılmasını sağlayabilir.

WhatsApp kaç kişi kaydedilir?

Whatsapp'ta 8 kişilik görüntülü konuşma artık yapılabilecek. Kullanıcıların, Whatsapp'ta görüntülü konuşmayı 8 katılımcıya kadar desteklenen grup video ve sesli aramalara başarılı bir şekilde katılabilmesi için WhatsApp'ın en son sürümünü kullanıyor olması gerekiyor.

WhatsApp Görüntülü arama Kaç kişi?

Grup araması, aynı anda sekiz adede kadar katılımcının WhatsApp kullanarak görüntülü arama yapmasına imkan verir. Görüntülü grup araması aldığınızda, gelen görüntülü WhatsApp grup araması ekranı, o anda aramada olan katılımcıları gösterir. Listenin en başındaki kişi, sizi ekleyen kişidir.