Alo 170 Hangi durumlarda aranır?

İçindekiler:

  1. Alo 170 Hangi durumlarda aranır?
  2. SGK nereye şikayet edilir?
  3. 183 Hangi durumlarda aramalıyız?
  4. Sosyal destek hattı numarası nedir?

Alo 170 Hangi durumlarda aranır?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Alo 170 iletişim merkezi, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

SGK nereye şikayet edilir?

SGK Sosyal güvenlik şikayet ve ihbarları için ALO 170 SGK haklarınızın verilmesi için şikayet edilecek işyerinin ünvanı, açık adres bilgisi ve sigortasız çalışan kişilerin isim bilgilerini mutlaka söylemeniz gerekmektedir.

183 Hangi durumlarda aramalıyız?

Şiddet ve istismara uğrayanların ilgili kurumlara yönlendirilmesini sağlıyor. Çocukların ihmal ve istismarı, kadına yönelik şiddet gibi konulardaki ihbarları değerlendirmek, acil durumları ilgili kurumlara bildirmek amacıyla kurulan "Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" 24 saat boyunca hizmet veriyor.

Sosyal destek hattı numarası nedir?

Sosyal yardım hattı hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Alo 144, sosyal yardım hattına ulaşmak için aramanız gereken telefon numarasıdır. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı bir çağrı merkezi olarak ifade edilmektedir.