Mobil AdSense nedir?

İçindekiler:

  1. Mobil AdSense nedir?
  2. Google AdSense ne kadar kazandırıyor?
  3. Google'ye reklam vermek ne kadar?
  4. AdSense nedir ücretli mi?

Mobil AdSense nedir?

Google AdSense yayıncılara, sundukları online içerik üzerinden para kazanabilecekleri bir yol sunar. AdSense, içeriğiniz ve ziyaretçilerinize göre reklamları sitenizle eşleştirerek çalışır. Reklamlar, ürünlerini tanıtmak isteyen reklamveren tarafından oluşturulur ve ödenir.

Google AdSense ne kadar kazandırıyor?

Ortalama 500 kişinin web sitenizi ziyaret ettiğiniz düşünürseniz Google AdSense ile günlük 4-5 lira civarında gelir elde edebilir. Ziyaretçi sayınız arttıkça kazancınız da artar. AdSense ile gelirinizi arttırmanın bir yolu da İngilizce site açmaktır.

Google'ye reklam vermek ne kadar?

Google reklam fiyatları, aylık 1.500 TL'den başlamaktadır. 3 ayrı Google reklam paketi mevcuttur, aralarındaki tek fark yayınlandıkları saat aralıklarıdır. Bütçenize uygun Google reklam verme paketiyle hemen aramalarda ilk sayfada çıkmaya başlayın. Ekonomik pakete göre 4 kat daha fazla görünürlük.

AdSense nedir ücretli mi?

AdSense'e katılım ücretsizdir. Hatta, Google sitenizde gösterdiğiniz Google reklamlarının aldığı tıklamalar veya gösterimler için size ödeme yapar. AdSense ile elde edebileceğiniz gelir hakkında daha fazla bilgi edinmek için AdSense'le gelir elde etme konulu yazımızı okuyabilirsiniz.