Pegasus fazla bagaj kaç TL?

İçindekiler:

  1. Pegasus fazla bagaj kaç TL?
  2. THY kaç kilo bagaj?
  3. Uçak kilo başı ne kadar?
  4. Ekstra bagaj hakkı nasıl alınır?
  5. THY uçuştan kaç saat önce havaalanında olunmalı?
  6. Büyük boy valiz en fazla kaç kilo alır?

Pegasus fazla bagaj kaç TL?

Pegasus Ek Bagaj Hakkı Ücretleri İç hat-iç hat bağlantılı uçuşlarda ek bagaj ücretleri internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 10TL/KG-30TL/KG aralığında değişirken, çağrı merkezinden alımlarda 12TL/KG-17TL/KG aralığındadır.

THY kaç kilo bagaj?

Bagaj kuralları Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.

Uçak kilo başı ne kadar?

Havayolu iç hat seferlerinde kg başına 6 TL, dış hat seferlerinde de kg başına 10 Euro alıyor. İsteyen yolcular, uçuştan önce paket de satın alabiliyor. İlave 5 kg iç hatlarda 15 TL, dış hatlarda 15 Euro'dan başlayan paketler satın alınabiliyor. Tüm iç hat noktalarında fazla bagajın kg ücreti 6 TL.

Ekstra bagaj hakkı nasıl alınır?

İlave bagaj hakkını uçuşunuza 2 saat kalana kadar AnadoluJet web sitemizden biletleme ve checkin esnasında veya biletinizi aldıktan sonra web ve mobilde ek hizmetler seçeneğinden alabilirsiniz.

THY uçuştan kaç saat önce havaalanında olunmalı?

Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 75 dakika, iç hat seferleri için 60 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.

Büyük boy valiz en fazla kaç kilo alır?

Büyük boy valizler 10 kg ile 15 kg arasında eşya taşıyabilir.