Dimitri Stoyanof kimdir?

İçindekiler:

  1. Dimitri Stoyanof kimdir?
  2. Beyaz Fırın sahibi nereli?
  3. Nathalie suda nereli?
  4. Beyaz Fırın kaç yıllık?
  5. Beyaz Fırın kaç şubesi var?
  6. Bülent suda kimdir?
  7. Beyaz Fırın Kadıköy kimin?

Dimitri Stoyanof kimdir?

Dimitri Stoyanof (60) İstanbul Anadolu Yakası'nda bir kült haline gelmiş Beyaz Fırın'ın dördüncü kuşak sahibi. Genç yaşından beri başını alıp seyahate gitmeyi seven, gittiği her yerde yüzlerce kare fotoğraf çeken bir gezgin.

Beyaz Fırın sahibi nereli?

Makedonyalı Kosma Stoyanof, poğaça, börek, çörek fırını açıyor. Henüz iki asırlık bir fırının temellerini attığını bilmiyor. Yıllar geçtikçe Kosma, üç oğlu için Üsküdar ve Sarıyer'de iki fırın daha açıyor.

Nathalie suda nereli?

Makedonya'dan İstanbul'a geliyor ailem. Makedonya'da da bu işi yaptıklarını biliyoruz. Balat'ta poğaça, börek, çörek fırını açılıyor. 3 çocuğu var büyük büyük büyük dedemin. Çocuklarına Karaköy, Üsküdar, Sarıyer'de dükkan açıyor.

Beyaz Fırın kaç yıllık?

180 yıllık geçmişi olan Beyaz Fırın'ı, şu anda beşinci nesil olarak ben yönetiyorum. 2017 yılına kadar sadece Anadolu Yakası'nda bulunmayı tercih ettik; Kadıköy, Çiftehavuzlar (1993), Erenköy (2004), Suadiye (2005), Ataşehir (2008), Akasya AVM (2015). 2017 yılında açtığımız Etiler mağazasıyla Avrupa Yakası'na yani ...

Beyaz Fırın kaç şubesi var?

1836'da temelleri atılan, bugün 8 şubesi ve 440 çalışanı ile hizmet veren Beyaz Fırın, yeni personel alımlarında o günlerden kalma bir geleneği halen uygulamaya devam ediyor.

Bülent suda kimdir?

Bülent Suda, Ankara'da doğmuş olsa da ailesinin deniz tutkusundan dolayı daha yedi yaşındayken deniz sporları ve yelkencilikle ilgilenmeye başlamış. Yelken sporuna Suadiye Yelken Kulübü'nde başlayan Suda, ilk olarak optimist tipi tekne kullanmış.

Beyaz Fırın Kadıköy kimin?

Kadıköy Çarşı'daki fırın ve Haydarpaşa'daki büfenin yanı sıra Kadıköy İskelesi'nin büfesini de işletmeye başlamıştı Stoyanof ailesi. İşler yoğunlaşında, kardeşlerden Dimitri Kadıköy'de bugün varolan Beyaz Fırın'ı ve büfeleri, Grigor ise Üsküdar'daki fırını üstlendi.