Güvercin boku hangi renk?

İçindekiler:

  1. Güvercin boku hangi renk?
  2. Güvercinlerde yeşil ishal ne iyi gelir?
  3. Güvercinlere ne iyi gelir?
  4. Güvercin dışkısı ne ise yarar?

Güvercin boku hangi renk?

Sağlıklı güvercin koyu renkli ve kıvamlı dışkılar yaparlar sağlıksız güvercinler cıvık ve genellikle sarımtırak ve yeşil renkli dışkılar yaparlar. http://www.mehmethocam.com.

Güvercinlerde yeşil ishal ne iyi gelir?

### 1. tip “kurgan yeşil bol sulu ishali olanlar” için hastalığın tedavisi: 5-7 gün boyunca ağızdan bir damla Pen/strep 20/20 inj. isimli ürünle başarı elde edildi. ilaçla birlikte mutlaka; süt veya yoğurt+kandaki düşüşün önüne geçmek için 3-5 damla pekmez+multivitamin+selenyum e+bu karışımın içine bebe bisküvisi ...

Güvercinlere ne iyi gelir?

Bulgur ve pirinci bolca tüketen güvercinler oldukça sıcakkanlı canlılardır. Güvercinler aynı zamanda çeşitli sebzeleri de beraberinde tüketmektedir. Lahana, bezelye, karnabahar ve marul gibi yiyecekleri dilimleyerek güvercine verebilirsiniz. Dilerseniz petshoplarda yer alan güvercin yemlerini de tercih edebilirsiniz.

Güvercin dışkısı ne ise yarar?

Güvercin gübresi tarımın dışında süs bitkilerinin üretiminde de kullanılır. Güvercin gübresinin kullanımının fazla olduğu bölgelerde yetiştirilen bitkilerde vejetatif gelişimi çok olur, bitkilerde olumsuz durumlara karşı direnç artar ve ürün kalitesinde iyileşme görülür.