Ggs ne demek oyunlarda?

İçindekiler:

  1. Ggs ne demek oyunlarda?
  2. GSS ne demek ingilizce?
  3. GSG ne demek?
  4. Oyunda GZ ne demek?
  5. Slg oyun ne demek?
  6. Genel sağlık sigortası neleri kapsar?
  7. Mavi yumurtlayan tavuk cinsi nedir?
  8. Oyun oynayanlara ne denir?
  9. OPI ne demek oyun?
  10. ACC ne anlama gelir?

Ggs ne demek oyunlarda?

Good Game şeklinde açılımı olan ve Türkçe ile iyi oyun- güzel oyun anlamına gelen GG kısaltması oyunlarda çokça kullanılmaktadır.

GSS ne demek ingilizce?

"genel sağlık sigortası" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç general health insurance i.

GSG ne demek?

GSG 9 (Grenzschutzgruppe 9 der Bundespolizei) Almanya federal polisinin (Bundespolizei), terörle mücadele ve özel operasyon birimidir. 1972 Münih Olimpiyatları Katliamı'ndan iki ay sonra kurulmuştur.

Oyunda GZ ne demek?

Gez, araştır bulmacaları çöz mantığının işlendiği oyunlar. Away From Keyboard (Bilgisayar Başında Değilim) sözünün kısaltması. Bu kısaltmayı yazarak sohbet ettiğiniz ya da birlikte oynadığınız kişilere bilgisayar başında olmayacağınızı ve cevap yazamayacağınızı ve/veya oyunda eylemsiz kalacağınızı belirtirsiniz.

Slg oyun ne demek?

Strateji oyunları veya gerçeklik simülasyon oyunları (SLG) oyunları olarak adlandırılır ve herkesin sevdiği büyük bir oyun grubudur ve bu tür oyunların harika yanı, dünyadaki tüm oyuncular arasında düzenlenen rekabet ve turnuvalardır.

Genel sağlık sigortası neleri kapsar?

Genel Sağlık Sigortası, ülke genelinde herkesi sağlık güvencesi içine alan bir sigorta sistemidir. Sigortalı olan kişinin kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler, herhangi bir sağlık sorunları sonucunda sağlık yardımı alabiliyorlar. ... Genel Sağlık Sigortası çalışan ve çalışmayan kesim için ayrı işliyor.

Mavi yumurtlayan tavuk cinsi nedir?

Arkansas Blue adı verilen tavuk cinsi ise, Amerika'nın Arkansas eyaletindeki araştırmacılar tarafından geliştirilen bir tavuk cinsidir. Tıpkı Cream Legbar gibi melez olan bu tür tavuklar da mavi renkli yumurtalar bırakmaktadır. Yumurta kabuğunun rengini, yumurtlayan tavuğun genleri oluşturmaktadır.

Oyun oynayanlara ne denir?

Bu nedenle herhangi bir bilgisayar oyunu oynayan kişiye gamer adı verilir. Kimileri herkesin gamer olabileceğini düşünürken, kimileri de gamerlığın bir sanat olduğunu ve uzmanlık gerektirdiğini söylüyor.

OPI ne demek oyun?

Area of Effect(Etki Alanı) teriminin kısaltmasıdır.

ACC ne anlama gelir?

ACC teriminin açılımı Adaptive Cruise Control'dür. ... ACC teknolojisinin Türkçe karşılığı uyarlanabilir hız kontrolü veya uyarlamalı seyir dinamiği sistemi olarak bilinmektedir.