Bodrumda beachler ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bodrumda beachler ne kadar?
  2. Gümbet halk plajı ücretli mi?
  3. Bodrum Akyarların denizi nasıl?
  4. Ünlüler bodrumda hangi Beach?
  5. Bodrum en güzel deniz hangi bölgede?
  6. Bitez deniz nasıl?
  7. Bodrum denizi temiz mi?
  8. Bodrum Güvercinlik denizi temiz mi?

Bodrumda beachler ne kadar?

2021 yazında Bodrum'un oldukça hareketli olacağı açık. Zira birçok ünlü restoran markası bu sezon Bodruma yazlık açıyor. Bu mekanların birçoğu da gündüzleri beach club olarak hizmet verecek....
Beach ClubEditon Bodrum
MevkiTilkicik
Giriş Ücreti500₺
İçeride KullanımHariç
13 sütun daha

Gümbet halk plajı ücretli mi?

Plaja girişler ücretsiz. Burada beldiyenin işlettiği bir tesis bulunuyor. Fazla çeşit olmasa da fiyatları uygun olan işletme ücretsiz olarak şezlong, şemsiye, tuvalet, duş hizmeti veriyor. Aynı zamanda tesis engelli dostu.

Bodrum Akyarların denizi nasıl?

Akyarlar. Akyarlar PlajıBodrum'da denizi en güzel yerlerden biri olan Akyarlar, berrak bir denize sahiptir. Merkezden 24 kilometre uzaklıkta bulunan sahilin soğuk bir denizi ve yumuşak kumdan oluşan kumsalı vardır. Deniz tabanının da kumdan oluşması nedeniyle rahatlıkla yüzülebilir.

Ünlüler bodrumda hangi Beach?

XUMA Beach (Yalıkavak) XUMA Beach hakkında Bodrum'un en ünlü Beach'i desek abartmış olmayız. Sabah 10'da açılıp akşam son müşteriye kadar açık olan Xuma, muhteşem Yalıkavak denizinin yanı sıra taze meyvelerden yapılan Frozen'ı ile gönülleri fethetmiş durumda.

Bodrum en güzel deniz hangi bölgede?

Gökova Körfezi'nin hemen girişinde yer alan Yalıçiftlik, Bodrum'da en güzel denizi olan koylardan biri.

Bitez deniz nasıl?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan Bitez Plajı tertemiz sahili ve masmavi denizi ile göz alıcıdır. Kuzey rüzgarlarından etkilenmeyen Bitez Plajı daima dalgasız ve sakin bir denize sahiptir. Denizi ise oldukça temizdir. Bitez Plajı'nda deniz suyu diğer Bodrum Plajlarına göre daha ılıktır.

Bodrum denizi temiz mi?

Türkiye'nin en önemli tatil merkezlerinden olan Bodrum her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Bodrum denilince akla gelen ilk şey ise muhteşem plajları olmaktadır. Son derece berrak ve temiz suları ile ziyaretçilere mükemmel bir ortam sunan deniz, özellikle yaz aylarında oldukça kalabalık olmaktadır.

Bodrum Güvercinlik denizi temiz mi?

Bodrum'a 25 km. mesafede olan Güvercinlik, sahil boyunca uzanan küçük balıkçı lokantaları, kedileri ve harika manzarasıyla ünlü. Aynı zamanda karşısında bulunan Salih Adası ile de ilgi çeken Güvercinlik'in çevresi ağaçlarla kaplı ve denizi pırıl pırıl.