Bimeks ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Bimeks ne iş yapar?
  2. Bimeks sahipleri kim?
  3. Bimeks mağazaları kime ait?
  4. Bimeks yerli mi?
  5. Bimeks markasi kimin?

Bimeks ne iş yapar?

1990 yılında Mehmet Murat Akgiray ve Ahmet Vedat Akgiray kardeşler tarafından kuruldu. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte şirket; bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi ürünleri satmaya başladı.

Bimeks sahipleri kim?

Mehmet Murat Akgiray (Yönetim Kurulu Başkanı) Sektörde uzun yıllar toptancı şirketlerde kurucu ortak, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyesi olarak yer alan Murat Akgiray BİMEKS'in kurucu ortağı olup, 2009 yılı Mart ayından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

Bimeks mağazaları kime ait?

Dünden bugüne Bimeks Kadıköy Mühürdar'daki küçük bir dükkanda 1989 yılında ticari faaliyete başlayan Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi unvanına sahip Bimeks, Akgiray ailesi tarafından kuruldu.

Bimeks yerli mi?

Bimeks, 1990 yılında Mehmet Murat Akgiray ve Vedat Akgiray kardeşler tarafından Türkiye'nin ilk teknoloji ürünleri perakende şirketi olarak kuruldu. Ardından Fransa merkezli teknoloji perakende zinciri Darty'nin Türkiye operasyonlarını bünyesine kattı. ...

Bimeks markasi kimin?

Bimeks, 1990 yılında Mehmet Murat Akgiray ve Vedat Akgiray kardeşler tarafından Türkiye'nin ilk teknoloji ürünleri perakende şirketi olarak kuruldu. Bimeks'in kurucusu Vedat Akgiray 'da SPK başkanlığına atanmadan bir hafta önce Bimeks'teki hisselerini kardeşi Mehmet Murat Akgiray'a devretti.