Otrivine nasıl burun açar?

İçindekiler:

  1. Otrivine nasıl burun açar?
  2. Otrivine burun spreyi bebeğime kullansam bişey olur mu?
  3. Otrivine sinüzite iyi gelir mi?
  4. Otrivine Menthol kaç gün kullanılır?
  5. Burun spreyi bebeklerde kullanılır mı?
  6. Otrivine Menthol sprey kaç gün kullanılır?
  7. Burun spreyi neden zararlı?
  8. Burun spreyi kaç gün saklanır?
  9. Kekik yağı sinüzit için nasıl kullanılır?

Otrivine nasıl burun açar?

Nefesin bir anda açılması, spreyin etkisiyle burun etlerinin (konkalar) büzüşmesi sayesinde olur. Burun açıcı sprey kullanılmaya devam edilirse zamanla burun etlerinin şişme-inme döngüsü bozulur ve bu kişi sprey sıkmadan burnu açılamaz hale gelir.

Otrivine burun spreyi bebeğime kullansam bişey olur mu?

Kullanımdan sonra kapağı kapatınız. Ölçülü doz veren sprey, her defasında tam doz uygulamanızı ve OTRIVINE PEDATRK'in çocuğunuzun burnunun iç yüzeyinize iyice dağılmasını sağlar. Değişik yaş grupları: OTRIVINE PEDATRK, 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Otrivine sinüzite iyi gelir mi?

Otrivine ya da benzeri burun açıcı kullanıldığında damarlar büzülür, solunum kolaylaşır. Nezle, grip, sinüzit gibi problemlerde otrivine tedavisi uyguluyoruz.

Otrivine Menthol kaç gün kullanılır?

Diğer burun açıcı ilaçlarda olduğu gibi, OTRIVINE MENTHOL de 5 günden daha uzun süreli devamlı olarak kullanılmamalıdır. Eğer belirtiler devam ederse, doktorunuza danışınız.

Burun spreyi bebeklerde kullanılır mı?

2 yaş altındaki çocuklar için de her bir burun deliğine 1 kez* püskürterek kullanılabilir. *İki haftalıktan küçük bebekler için kullanmadan önce tıbbi yönlendirilme alınması önerilmektedir. Gebelik ve emzirme süresince kullanılabilir, ürünü kullanmadan önce doktorunuza ya da eczacınıza danışınız.

Otrivine Menthol sprey kaç gün kullanılır?

Diğer burun açıcı ilaçlarda olduğu gibi, OTRIVINE MENTHOL de 5 günden daha uzun süreli devamlı olarak kullanılmamalıdır. Eğer belirtiler devam ederse, doktorunuza danışınız. Uzun süreli veya aşırı dozda kullanıldığında yeniden burun tıkanıklığı oluşmasına neden olabilir.

Burun spreyi neden zararlı?

Burundaki tıkanıklığını açmak için kullanılan spreylerinin uzun süreli ve fazla dozda kullanımı, burun tıkanmasına neden olabiliyor. Burundaki tıkanıklığını açmak için kullanılan spreylerinin uzun süreli ve fazla dozda kullanımı, burun tıkanmasına neden olabiliyor.

Burun spreyi kaç gün saklanır?

Burun spreyini en fazla 5 gün kullanın Nezle, grip, sinüzit tedavisinde burun tıkanıklığını gidermek için burun spreyleri sıklıkla kullanılır.

Kekik yağı sinüzit için nasıl kullanılır?

Kekik yağı: Kekik, çok güçlü antibakteriyel, antifungal ve antioksidan özelliklerinden dolayı sinüzite iyi gelen bitkilerdendir. Kekik yağını, günde iki kere dilinizin altına 1-2 damla damlatarak ya da suyunuza da damlatarak tüketebilirsiniz. Aynı zamanda sinüzit ağrılarınız için kekik çayı da içebilirsiniz.