Fatih projesi akıllı tahta nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Fatih projesi akıllı tahta nasıl kullanılır?
  2. Fatih Projesi ne zaman hayata geçecek?
  3. Akıllı tahtaya bilgisayar nasıl bağlanır?
  4. Fatih Kalem Uygulaması Nedir?
  5. Faber Castell kime ait?
  6. Kurşun kalem fabrikası nerede ve ne zaman kurulmuştur?
  7. Eskiz kağıdı nedir?
  8. Çizim malzemeleri nelerdir?
  9. Eskiz nedir nasıl yapılır?

Fatih projesi akıllı tahta nasıl kullanılır?

Akıllı tahta zemin üstüne tahta yüzeyini görecek şekilde yerleştirilir ve tahtanın yüzeyi ses ve kızılötesi dalgalarla taranır. Akıllı tahta yüzeyindeki dokunmayı algılar ve bu şekilde tahta yüzeyi interaktif bir bilgisayar ekranına dönüştürülmüş olur. Tahtada kalem ile uygulama yapılır.

Fatih Projesi ne zaman hayata geçecek?

Bakanlığın açıklamasına gore, 22 kasım 2010'da başlangıcı yapılan projede, 2011 yılında projenin uygulanma planları yapılmış, 2012'de ise pilot uygulamaları başlamış.

Akıllı tahtaya bilgisayar nasıl bağlanır?

hocam HDMI kablosuyla bilgisayarınızı bağlayın.Bilgisayarınızın HDMI çıkışı yoksa VGA kablosu bulup bağlayın.Bilgisayarımızın görüntüsünün ekrana gelebilmesi için ekranın ön yüzünde kaynak arama düğmesi var orayı kullanıp bilgisayarınızın görüntüsünü ekrana verin.Dokunmatik olarak kullanmak isterseniz de ...

Fatih Kalem Uygulaması Nedir?

Fatih Kalemin Özellikleri. Windows ekranı üzerine şeffaf bir katman ekler ve bu sayede ekran üzerinde istediğiniz bölüme yazı yazabilirsiniz. PDF dosyaları üzerine yazı yazabilirsiniz. Resimler üzerine yazı yazabilirsiniz.

Faber Castell kime ait?

Faber-Castell; Almanya merkezli yazı ve resim araç gereçleri; zımba ve cetvel üreten şirkettir. 1761'de Nuremberg'de Kaspar Faber tarafından kurulmuştur. Günümüzde yedinci, sekizinci ve dokuzuncu nesil Faber ailesi üyeleri tarafından yönetilmektedir. Faber-Castell Amerika merkez binası Cleveland, Ohio'da bulunmaktadır.

Kurşun kalem fabrikası nerede ve ne zaman kurulmuştur?

1861'de Eberhard Faber ilk seri kurşun kalem fabrikasını New York'ta kurdu.

Eskiz kağıdı nedir?

Teknik resim kağıdı veya sarı kağıt olarak da bilinen eskiz kağıtları, kroki çizmek veya karakalem çizimler yapmak için kullanılan kağıtlardır. ... Ve tabii, fiyatları daha ekonomik olduğu için ön çalışmalar için en çok eskiz kağıtları kullanılır. Bu kağıtları piyasada hemen tüm boyutlarda bulmak mümkün.

Çizim malzemeleri nelerdir?

En çok kullanılan resim araç ve gereçleri ise:

  • Resim kağıdı ve defteri. Klasik kağıtlardan farklı olarak resim kağıdı, bir yüzü pürüzlü, çizgisiz ve farklı renklerde üretilir. ...
  • Kurşun kalem. Resim yapmak için gerekli olan ilk ekipmandır. ...
  • Silgi. ...
  • Resim Altlığı ...
  • Mürekkepler. ...
  • Airbrush. ...
  • Pistole. ...
  • Boyama Bıçakları (Spatula)

Eskiz nedir nasıl yapılır?

Mimari çizimlerde de sıklıkla kullanılan eskiz, modelleme yapmadan önce el ile kâğıda yapılan deneme çizimleri olarak da ifade edilebilir. Yani karalama yöntemi kullanılarak asıl yapılacak projenin ön hazırlığının çizilmesidir.