Lösev bağışı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lösev bağışı nasıl yapılır?
  2. SMS bağışı nasıl yapılır?
  3. Tema sertifika ne zaman gelir?
  4. Gönüllülük bilinci nedir?
  5. IHH kaç yetime bakıyor?
  6. Bir su kuyusu ne kadar?

Lösev bağışı nasıl yapılır?

SMS ile Bağış

  1. 3406'ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. Her bir mesaj bedeli 20 TL'dir. (Vodafone ile SMS bağışı yapabilmeniz için "BAĞIŞ" yazıp gönderilmesi gerekmektedir.)
  2. FİTRE ve ya FİDYE yazarak 1998 ' e SMS göndererek (Fitre tutarı 28 TL) bağış yapabilirsiniz.

SMS bağışı nasıl yapılır?

SMS BAĞIŞI Yürütülmekte olan insani yardım çalışmalarına destek olmak için; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerine bağlı tüm hatlardan SMS bağışı yapabilirsiniz. ARAKAN yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz.

Tema sertifika ne zaman gelir?

Geciktiyseniz ve hediye basılı sertifikanızın annenize zamanında ulaşamayacağını düşünüyorsanız üzülmeyin; Sertifika Türü alanında dilerseniz Hem Basılı Hem Elektronik Sertifika İstiyorum seçeneğiyle önce e-sertifikanızın 1 iş günü içerisinde annenize online olarak iletilmesini, sonrasında basılı sertifikanızın en geç ...

Gönüllülük bilinci nedir?

Gönüllülük, bir bireyin maddi karşılık beklemeden ya da başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi veya yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, yalnızca içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak, bir toplumsal ...

IHH kaç yetime bakıyor?

Dört bir yandaki 50 ülkede ve Türkiye'de 77 şehirde bulunan 110 bini aşkın yetim çocuğun her ay düzenli bakımını üstleniyor; eğitim, sağlık, gıda, barınma gibi konularda onlara destek veriyoruz. Her yıl ise 120 ülkedeki 800 bin yetime dönemsel yardım ulaştırıyoruz.

Bir su kuyusu ne kadar?

Sabit fiyat olan 3.