E okuldan okul kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E okuldan okul kaydı nasıl yapılır?
  2. Internetten okul kaydı nasıl yapılır?
  3. Çocuğumun kaydını nasıl değiştirebilirim?
  4. 20 ilkokul kayıtları ne zaman başlıyor?

E okuldan okul kaydı nasıl yapılır?

Kayıt yaptırmak için MEB'in hazırladığı "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Numarası ve güvenlik kodu isteniyor.

Internetten okul kaydı nasıl yapılır?

Tercihler öğrenci veya veli tarafından, https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden yapılabileceği gibi öğrencinin 8'inci sınıfı tamamladığı ortaokuldan ya da herhangi bir ortaokul müdürlüğünden de yapılabilecek.

Çocuğumun kaydını nasıl değiştirebilirim?

NASIL YAPILIR? Öğrenci nakil ve geçiş işlemleri https://www.turkiye.gov.tr/meb-ogrenci-nakil-islemi internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra gerçekleşecek. E devlet ekranında E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerine tıklandıktan sonra işlemler tamamlanacak.

20 ilkokul kayıtları ne zaman başlıyor?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos - 03 Eylül 2021 tarihleri arasında uyum eğitimleri gerçekleştirilecektir. Birinci dönem, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir.