İŞKUR şifresini nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. İŞKUR şifresini nasıl öğrenebilirim?
  2. İŞKUR'a nasıl giriş yapılır?
  3. İŞKUR sifresi ne ise yarar?
  4. İŞKUR iş ilani nasil verilir?
  5. İŞKUR Kaydı neden istenir?
  6. İskur'a internetten başvuru yapılıyor mu?

İŞKUR şifresini nasıl öğrenebilirim?

Eğer şifrenizi unuttuysanız yukarıda yer alan resimde de görüleceği üzere online işlemler - kullanıcı işlemleri - kullanıcı hesabı işlemleri - şifre işlemleri linkine tıklıyoruz ve aşağıda görüldüğü üzere karşımıza şifre yenileme ekranı çıkıyor.

İŞKUR'a nasıl giriş yapılır?

İŞKUR'A GİRİŞ NASIL YAPILIR? İşkur'a giriş yapmak için öncelikle (www.iskur.gov.tr) adresine tıklayarak siteye giriniz. Açılan sayfada sağ üst tarafta “İnternet Şubesi” butonuna tıklayın. Açılan sayfada İş arayan iseniz iş arayan kısmındaki girişe, işveren iseniz işveren kısmındaki girişe tıklayınız.

İŞKUR sifresi ne ise yarar?

İşveren üyeliği için İŞKUR tarafından işveren şifresi adı altında bir şifre verilmemekte ve şifre olarak arayan olarak alınan şifre kullanılmaktadır. ... İş arayan olarak alınan şifre işveren girişinde kullanılan şifre olmaktadır.

İŞKUR iş ilani nasil verilir?

Eleman arayan kamu kurumları işgücü istemlerini, İŞKUR'un internet portalına üye olmak suretiyle doğrudan sisteme kayıt ederek iletebilecekleri gibi her türlü iletişim kanallarını/araçlarını kullanmak suretiyle ileterek istediği özellikte işgücü için ilan verebilir.

İŞKUR Kaydı neden istenir?

İŞKUR bünyesinde iş arayan kişileri istihdam eden işletme sahiplerine bazı teşvikler sağlanmaktadır. İŞKUR kayıt belgesi işletme sahiplerinin İŞKUR'a kayıtlı personel istihdam ettiklerini ispatlamalarını sağlayacağı için işverenlerce talep edilmektedir.

İskur'a internetten başvuru yapılıyor mu?

İşkur'a elektronik ortamda internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz.