Çukurdaki Vartolu kimdir?

İçindekiler:

  1. Çukurdaki Vartolu kimdir?
  2. Gerçek Vartolu kim?
  3. Çukurdaki Vartolu nereli?
  4. Çukur daki Vartolu nun gerçek ismi ne?
  5. Erkan Köstendil aslen nereli?
  6. Çukurdaki yamaç aslen nereli?
  7. Erkan Kolçak ailesi nereli?

Çukurdaki Vartolu kimdir?

1983 yılında Bursa'da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. ... Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de Şahin Giray Han'ı canlandıran Köstendil, halen “Çukur” dizisinde Vartolu rolünü canlandırmaktadır.

Gerçek Vartolu kim?

Erkan Kolçak Köstendil, tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Bursa'da alan Köstendil, Bursa Atatürk Lisesinden mezun olmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuyarak tamamlamıştır.

Çukurdaki Vartolu nereli?

İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile herkesin merak ettiği isim haline gelen Erkan Kolçak Köstendil, aslen Bursalıymış. Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden 'Çukur'a Vartolu rolü ile damga vuran Erkan Kolçak Köstendil'nin aslen Bursalı olduğu ortaya çıktı.

Çukur daki Vartolu nun gerçek ismi ne?

Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Çukur'da Vartolu karakteriyle iddialı bir giriş yaptı. Çukur'un ''Vartolusu'' Erkan Kolçak Köstendil, kısa bir zaman içerisinde herkesin kim olduğunu ve hayatını sorguladığı bir isim haline geldi.

Erkan Köstendil aslen nereli?

Erkan Kolçak Köstendil
Doğum Bursa Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekOyuncu, yönetmen, yazar, şarkıcı
Etkin yıllar2005-günümüz
5 satır daha

Çukurdaki yamaç aslen nereli?

1990 yılında İstanbul'da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır.

Erkan Kolçak ailesi nereli?

Bursa'da hayat gözlerini açan Erkan Kolçak Köstendil aslen Bursalı'dır.