Derin Mermerci kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Derin Mermerci kaç yaşında?
  2. Tansa Ekşioğlu kimdir?
  3. Derin Mermerci nerede oturuyor?
  4. Alexandre Reza kimdir?
  5. Derin Mermerci kiminle birlikte?

Derin Mermerci kaç yaşında?

Cemiyet hayatının tanıdık simalarından Derin Mermerci, 28 Nisan 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babasının adı Mehmet Ata Mermerci, Annesinin adı Ender Mermerci'dir. Yosun ve Tansa adında iki ablası var.

Tansa Ekşioğlu kimdir?

Ender-Mehmet Mermerci çiftinin üç kızının ortancası Tansa Mermerci Ekşioğlu, Koç Holding'in eski üst düzey yöneticisi olup da, asıl olarak BJK yöneticiliği esnasında tanınan Uğur Ekşioğlu'nun oğlu Can Ekşioğlu'yla evli.

Derin Mermerci nerede oturuyor?

Derin Mermerci Taksim'deki 6 milyon dolarlık evinde kalıyor! Taksim'deki 730 metrekarelik dairesinde eşi, ikizleri ve iki de bakıcıyla yaşayan Derin Mermerci, 'Çocuğum' dediği 5. köpeğini sahiplendi. Mermerci, evlendikten sonra sosyetik güzelin Taksim'deki 6 milyon dolarlık dairesine yerleşti.

Alexandre Reza kimdir?

Burma yakutları, Kaşmir safirleri ve Brezilya zümrütlerini dev boyutlarda yorumlayışıyla, özellikle nadir bulunur renkli taş konusunda simsarların aklına ilk gelenlerden olan Alexandre Reza, aslında 1920'lerde Rusya'dan Fransa'ya göç eden İran asıllı bir taş tüccarının ismi. ...

Derin Mermerci kiminle birlikte?

Derin Mermerci, 27 Eylül 2013 tarihinde Doğuş Yayın Grubu'nun eski CEO'su Cem Aydın ile evlendi. Lal ve Mina adında ikiz çocukları olan çift 2019 kasım ayında boşanma kararı aldı. Resmi olarak boşanma islemlerini başlatan Mermerci ile Aydın'ın 2013'te filizlenen sürpriz aşkları ve evlilikleri toplam 6 yıl sürdü.