Oje sürmeden önce ne yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Oje sürmeden önce ne yapılmalı?
  2. Fransız tırnağı nasıl yapılır?
  3. French ne kadar dayanır?
  4. Manikür kaç gün dayanır?
  5. Fransız Manikürü nedir?
  6. French Kalemi nasıl kullanılır?

Oje sürmeden önce ne yapılmalı?

Oje sürerken başarılı sonuç almak için oje sürmeden önce ellerin de hazırlanması gerekir. Eller, lanolinsiz bir sabunla sıcak suda yıkanmalı ve havlu ile kurulanmalıdır. Aseton ile tırnaklarda kalan kirler ve yağlar da çıkartılmalıdır.

Fransız tırnağı nasıl yapılır?

Tırnaklarınızı hazırlamak için tırnaklarınızın üzerini kütikül yağ ile yağlayın. Tırnaklarınız artık oje sürümüne hazır. İnce bir pembe cilayı tırnaklarınıza sürün ve birkaç dakika kurumaya bırakın. French yapmak için satılan bantları kullanabilirsiniz ya da evdeki gereçlerden kendinize bant oluşturabilirsiniz.

French ne kadar dayanır?

French manikürde çok iyi duran bu beyaz oje, 7 güne kadar kalıcı ve tırnaklara jel parlaklığı veriyor.

Manikür kaç gün dayanır?

Manikür Yaptırma Aralığı Ne Kadar Olmalı? Günümüzün vazgeçilmez bakımlarından olan manikürün haftada bir kez yapılması idealdir. El tırnakları 1 hafta içinde uzar, şekilleri bozulur, tırnakların törpü ile yeniden şekillendirilmeleri gereklidir.

Fransız Manikürü nedir?

French manikür, yani Fransız manikürü, oje sürülmüş bir tırnağın ucunun farklı bir renkte oje ile boyanmasıdır. Bu tanımdan da anlaşılacağı üzere, “French manikür” denir ama aslında bir oje sürme çeşididir. Manikür açısından bir farklılık yoktur.

French Kalemi nasıl kullanılır?

Kalemi direkt olarak tırnağınızın alt kısmına sürerek kullanabilirsiniz ancak daha doğal bir beyazlık tonu vermek için kalemin ucunu suya batırmanızda fayda var. Dilerseniz ayak tırnaklarınızda da kullanarak french pedikür görünümü elde edebilirsiniz.