Haziran KDV son günü ne zaman?

İçindekiler:

  1. Haziran KDV son günü ne zaman?
  2. Mayis KDV ne zaman son?
  3. Vergi ödemeleri ne zaman son?
  4. KDV son ödeme günü ne zaman?
  5. 2020 Kurumlar ne zaman son?
  6. Geçici ne zaman son?
  7. Mayıs ayı ait KDV beyannamesi ne zaman nereye verilir?
  8. Beyanname Verme Süreleri Uzatildi mı?
  9. 3 aylık KDV beyannamesi ne zaman verilir?

Haziran KDV son günü ne zaman?

Bu yılın haziran dönemine ilişkin "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimleri de 6 Ağustos Cuma gün sonuna kadar verilebilecek. Katma değer vergisi (KDV), damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme ile ödeme süreleri, 30 Temmuz Cuma günü sonuna kadar uzatıldı.

Mayis KDV ne zaman son?

“3 Mayıs 2021 tarihli ve 134 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Sirküleri ile, 17 Mayıs 2021 günü sonuna kadar verilmesi gereken Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sonuna kadar uzatılmıştır.”

Vergi ödemeleri ne zaman son?

Ödemelerde son gün 1 Kasım Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç Pazartesi yapmaları gerekiyor.

KDV son ödeme günü ne zaman?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) internet sitesinde yayımlanan duyuruda, 26 Temmuz gün sonuna kadar verilmesi gereken KDV, damga vergisi ve muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme sürelerinin ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin, 30 Temmuz Cuma gün sonuna kadar uzatıldığı ...

2020 Kurumlar ne zaman son?

Yıllık Kurumlar Vergisi Beyannamesi 01 Nisan 2020 tarihi itibariyle artık nihai olarak verilebilir hale geldi ve İdare tarafından bir uzatma gelmediği takdirde günü akşamına kadar beyan edilme ve ödenme zorunluluğu taşıyor.

Geçici ne zaman son?

Beyan ve Ödeme Süreleri
Beyanname adıBeyanname verme zamanı*Ödeme zamanı
Yıllık gelir vergisiMart ayının son günüMart ve Temmuz aylarının son günleri
Kurumlar vergisiNisan ayının son günüNisan ayının son günü
Geçici vergi 1. dönem17 Mayıs17 Mayıs
Geçici vergi 2. dönem17 Ağustos17 Ağustos
7 satır daha

Mayıs ayı ait KDV beyannamesi ne zaman nereye verilir?

Mükellefler ve vergi kesintisi yapmakla sorumlu tutulanlar Katma Değer Vergisi beyannamelerini, vergilendirme dönemini takibeden ayın yirmidördüncü günü akşamına kadar ilgili vergi dairesine vermekle yükümlüdürler.

Beyanname Verme Süreleri Uzatildi mı?

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) yazılı açıklamasında, Gelir İdaresi Başkanlığı'nca yayımlanan 8 Temmuz 2021 tarihli ve 136 Sıra Nolu Vergi Usul Kanunu Sirküleri ile 26 Temmuz 2021 günü sonuna kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme süreleri ile bu ...

3 aylık KDV beyannamesi ne zaman verilir?

3 Aylık dönemi izleyen ayın 24. günü akşamına kadar verilir. Beyanname verilen ayın 26. günü akşamına kadar ödenir.