Clay Mask ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Clay Mask ne işe yarar?
  2. Yeşil kil maskesi ne işe yarıyor?
  3. Rhassoul Clay Face Mask ne işe yarar?
  4. Saf kil maskesi nasıl yapılır?
  5. Clay Face Mask argan ne işe yarar?
  6. Stax argan Clay Face Mask ne işe yarar?
  7. Yağlı ciltler için hangi kil kullanılır?

Clay Mask ne işe yarar?

Kil maskesi akneli, sivilceli ve siyah noktalı ciltlere iyi geliyor. Ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Cildi besler ve onarır. Kil maskesi düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir.

Yeşil kil maskesi ne işe yarıyor?

Cildi pürüzsüzleştirerek, yumuşatır. Cildin onarılmasında faydalı olarak cildin tazelenmesini ve yenilenmesini sağlar. Siyah nokta ve sivilcelerin iyileşmesinde ve temizlenmesinde etkilidir. Düzenli uygulama sayesinde cildin dengesini korur ve kötü etkilere karşı direnç sağlar.

Rhassoul Clay Face Mask ne işe yarar?

Rhassoul kil cildinizin doğal yağ dengesini düzenleyerek Kuru cildi iyileştirir üretilen yağ miktarını kontrol eder cildin aşırı kurumasına önleyebilir. Rhassoul kilin benzersiz emici özellikleri mıknatıs gibi ciltten fazla yağ ve kirleri çeker.

Saf kil maskesi nasıl yapılır?

2 yemek kaşığı kili, 4-5 yemek kaşığı suda eritin. Yüzünüzden akmayacak bir kıvama gelince içine 1 çay kaşığı bal ekleyip karıştırın. Sonra yüzünüze sürün. Kuruduktan sonra ılık sui le yıkayın.

Clay Face Mask argan ne işe yarar?

Argan Facial Clay Mask, cildini derinlemesine temizler ve nemlendirir. Aynı zamanda, kil ve argan yağlı formülü cildinin sıkılaşmasını da sağlar. Maskeyi uyguladıktan sonra, cildindeki ölü deriler yok olur ve tazelenmiş bir cilde sahip olursun.

Stax argan Clay Face Mask ne işe yarar?

Stax argan yağlı termal kil maskesi cildinize pürüzsüz ve ipeksi bir his kazandırır. İçeriğindeki argan yağının anti-aging özelliği sayesinde yaşın ilerlemesi ve çevresel faktörlerden dolayı elastikiyetini kaybeden cildi sıkılaştırmaya özellikle ifade kırışıklığının görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Yağlı ciltler için hangi kil kullanılır?

Yağlı ciltler için uygun olan kil rengi yeşildir. Kuru ve hassas ciltler için ise genellikle beyaz kil tavsiye edilir. Kil maskesinin cildi fazla kurutmasını kurutmasını istemeyen kişiler ise maskenin içerisine nemlendirici kıvamında yağlar ekleyebilirler.