PTT hızlı kargo kaç günde ulaşır?

İçindekiler:

  1. PTT hızlı kargo kaç günde ulaşır?
  2. PTT hızlı kargo nedir?
  3. Hızlı kargo ne kadar sürede gelir?
  4. PTT APS kaç gün?
  5. Yurtiçi hızlı kargo kaç günde gelir?
  6. Sizce en iyi Kargo şirketi hangisi?

PTT hızlı kargo kaç günde ulaşır?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

PTT hızlı kargo nedir?

Yurt içi ve yurt dışı gönderimler PTT'de hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir. PTT işyerleri en fazla 2 kilograma kadar olan paketleri APS kurye olarak kabul etmektedir. ... PTT işyerlerinde APS kurye kabul işlemleri kısa sürede gerçekleşir. Gönderi, kayda tabi tutulmakta, sevki ise hemen yapılmaktadır.

Hızlı kargo ne kadar sürede gelir?

0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

PTT APS kaç gün?

APS Kargo ile paketler 1 günde adrese teslim edilebilir. APS kargo en uzak noktaya ise 3 gün içinde ulaşır.

Yurtiçi hızlı kargo kaç günde gelir?

Şubeden Kapıya Teslim Gönderiler: 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Sizce en iyi Kargo şirketi hangisi?

Verilen bilgiye göre, bu yıl 'E-Ticaretin En İyileri' başlığı ile düzenlenen yarışmada, 'Kargo' kategorisinde birinciliğe ulaşarak bir kez daha yılın kazananı olan Aras Kargo, 2019 yılında da ECHO Awards'ta müşterisine 'En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan' kargo şirketi seçilme başarısı göstermişti.