2019 AYT sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. 2019 AYT sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. ALES sonucu nasıl öğrenilir?
  3. Yüksek Lisans sonuçları nasıl öğrenilir?
  4. 2020 tercihler ne zaman açıklandı?
  5. TYT AYT puanına nasıl bakılır?

2019 AYT sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Temmuz 2019 tarihinde saat 01.15'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilirler.

ALES sonucu nasıl öğrenilir?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin “https://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebilecek. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Yüksek Lisans sonuçları nasıl öğrenilir?

LİSANSÜSTÜ PROGRAM YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için lisansüstü programlara yapılan başvuru yerleştirme sonuçlarına https://atauni.edu.tr/lisansustu-program-basvuru-sonuclari-aciklanmistir linkinden erişilebilmektedir.

2020 tercihler ne zaman açıklandı?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

TYT AYT puanına nasıl bakılır?

TYT, AYT, YDT sınavlarına katılım sağlayan adaylar, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü itibarıyla üniversiteye giriş sınavı YKS puanlarını sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve aday şifresiyle giriş yaparak öğrenebilir.