WhatsApp'dan yurt dışı ücretli mi?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'dan yurt dışı ücretli mi?
  2. WhatsApp yurtdışı sesli arama ücretli mi?
  3. WhatsApp yurt dışı görüntülü arama ücretli mi?
  4. WhatsApp Uluslararası kullanılır mı?
  5. WhatsApp yabancı numara nasıl eklenir?
  6. WhatsApp üzerinden arama ücretli mi?
  7. Yurtdışında Türk hattı kullanılır mı?
  8. Yurtdışında Türkiye numarası nasıl kaydedilir?
  9. WhatsApp yurtdışı ile mesajlaşma ücretli mi?
  10. WhatsApp görüntülü konuşma ne kadar kota yer?

WhatsApp'dan yurt dışı ücretli mi?

ÜCRETSİZ YURT DIŞI ARAMASI Kullanıcılar artık neredeyse tüm şehir meydanlarında bulunan ücretsiz Wi-Fi'lere bağlanarak WhatsApp üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde yurt dışı araması yapma imkanı buluyor.

WhatsApp yurtdışı sesli arama ücretli mi?

WhatsApp'ın sesli arama işlevine sahip Android'li ve iOS'lu herhangi bir kullanıcıyı aramanız mümkün. İşlevi kullanarak Türkiye dışında yaşayan bir arkadaşınızı aradığınızda da ücret ödemeyeceksiniz (veri ücretleri dışında), çünkü tüm veriler, mobil veri planınız veya Wi-Fi üzerinden iletiliyor.

WhatsApp yurt dışı görüntülü arama ücretli mi?

WhatsApp görüntülü arama, WhatsApp kullanan herkesi görüntülü olarak aramanızı sağlar. Görüntülü arama özelliği Android OS 4.1+ işletim sistemine sahip telefonlarda desteklenmektedir. Eğer cihazınızın işletim sistemi desteklenmiyorsa, görüntülü arama yapamazsınız. Whatsapp'tan görüntülü arama ücretli değildir.

WhatsApp Uluslararası kullanılır mı?

Ülke dışına çıktığınızda WhatsApp hesabınızı mobil veri veya Wi-Fi bağlantısı üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz. ... Ancak bu durumda hesabınızı yeniden doğrulamanız gerekirse bulunduğunuz ülkeye ait SIM kartı kullanarak doğrulama yapamazsınız.

WhatsApp yabancı numara nasıl eklenir?

Uluslararası telefon numaraları nasıl kaydedilir
  1. Telefon rehberinizi açın.
  2. Kişinin telefon numarasını yazarken ilk önce bir artı (+) simgesi koyun.
  3. Ülke kodunu yazın, ardından telefon numarasını eksiksiz olarak girin.

WhatsApp üzerinden arama ücretli mi?

Akıllı telefonlar için geliştirilen WhatsApp, mesajlaşma sesli arama ve görüntülü konuşma uygulamasıdır. Mesajlaşmada olduğu gibi konuşma da da operatör üzerinden ücretlendirme yapılmaz. Bağlı olunan Wifi ya da mobil internet paket kullanılır.

Yurtdışında Türk hattı kullanılır mı?

Faturasız Hatlar Hattını uluslararası dolaşıma açtırmak isteyen bireysel hatta sahip faturasız müşterilerimiz: 9653'e ACIK yazıp SMS göndererek, Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayarak, Online İşlemler menüsünden hatlarını yurtdışında kullanıma açtırabilirler.

Yurtdışında Türkiye numarası nasıl kaydedilir?

Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir. Bu durumda çevrilmesi gereken numara + 55 55 şeklinde aranması gerekmektedir.

WhatsApp yurtdışı ile mesajlaşma ücretli mi?

WhatsApp'ı telefonunuz Wi-Fi'ye bağlıyken kullanmak, operatörünüz tarafından ücretlendirilmeye neden olmamalıdır. Lütfen bazı Wi-Fi ağ bağlantılarının ücretli olabileceğini unutmayın.

WhatsApp görüntülü konuşma ne kadar kota yer?

WhatsApp uygulaması ile video araması yaptığınızda yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı ortalama 5 dakikada 20-40 MB arasında internet harcar.