Testisi olmayanın çocuğu olur mu?

İçindekiler:

  1. Testisi olmayanın çocuğu olur mu?
  2. Menenjit hastalığı geçiren erkeğin çocuğu olur mu?
  3. Varikosel ameliyatı olanın çocuğu olur mu?
  4. Testis eşit midir?

Testisi olmayanın çocuğu olur mu?

Erkeğin spermi olmaması, yani azospermi; meni tahlillerinde canlı ya da ölü hiç üreme hücresinin olmaması durumudur. Erkekte sperm olmaması problemi, doğuştan olabildiği gibi sonradan da gelişebilir. Ancak bu problem bireyin çocuk sahibi olmayacağı anlamına gelmez.

Menenjit hastalığı geçiren erkeğin çocuğu olur mu?

Hangi Hastalıklar Kısırlık Nedeni ? Böbrek ve idrar yolları hastalıkları, prostat enfeksiyonları, kabakulak (yetişkin erkeklerde), menenjit, cinsel yolla buluşan hastalıklar erkek kısırlığa neden olabilir.

Varikosel ameliyatı olanın çocuğu olur mu?

Varikosel ameliyat edilmediği takdirde çocuk sahibi olma şansını azaltır, testiste ağrı yapar ve testis küçülmesine hatta testisi kaybetmeye yol açabilir. Bu nedenle ameliyat için gerekli şartlar varsa varikosel ameliyatı geciktirilmeden yapılmalıdır.

Testis eşit midir?

CEVAP Testisler genellikle aynı hizada yer almazlar, bu anatomik durum hareket etmeyi, yürümeyi de kolaylaştırır. Son zamanlarda o bölgeye bir nedenle odaklandığınız için bu durumu yeni algılamış olabileceğinizi düşünüyorum. Herhalükarda ek bir şikayetiniz var ise bir üroloji uzmanına başvurmanızı öneririm.