Diş beyazlatma ev tipi mi ofis tipi mi?

İçindekiler:

  1. Diş beyazlatma işlemi ne kadar?
  2. Diş beyazlatma ne kadar süre dayanır?
  3. Lazerle diş beyazlatma dişe zarar verir mi?
  4. Diş beyazlatma ev tipi mi ofis tipi mi?

Diş beyazlatma işlemi ne kadar?

Diş beyazlatma fiyatları, lazer tipi ve ev tipi olarak ikiye ayrılır. Diş beyazlatma fiyatı lazer ile ofis tipi diş beyazlatma yönteminde 2000 TL ile 2500 TL fiyat aralığındayken, ev tipi jel sürülen diş beyazlatma yönteminde diş beyazlatma fiyatları 1000 TL ile1500 TL fiyat aralığındadır.

Diş beyazlatma ne kadar süre dayanır?

Diş Beyazlatma Uygulaması Hangi Yaşta Yapılır? Oldukça sık sorulan biride “Genç yaşta beyazlatma işlemi yaptırabilir miyim?” sorusudur. Elbette uygulanabilir. 18 yaşını tamamlamış ve dişlerinizin herhangi bir hassasiyeti yoksa genç hastalarımıza da uygulanabilir.

Lazerle diş beyazlatma dişe zarar verir mi?

Diş hekimi kontrolünde doğru prosedürle uygulanan beyazlatma işleminin dişlere herhangi bir zararı yoktur. Diş beyazlatma dişlerde herhangi bir yapısal değişikliğe veya kalıcı hasara neden olmaz. Yapılan uygulama, doğrudan diş minesi içerisindeki küçük mine partiküllerinin içindeki sıvının ağartılmasıdır.

Diş beyazlatma ev tipi mi ofis tipi mi?

Diş beyazlatma için temelde ofis tipi olarak adlandırılan klinikte uygulanan ve ev tipi olarak adlandırılan evde kendiniz uygulayabileceğiniz türde diş beyazlatma yöntemleri mevcuttur. “Ofis tipi diş beyazlatma” iki şekilde yapılabilir. Diş hekimi güçlü bir beyazlatma jelini tek başına veya lazerle birlikte kullanır.