Keratin bakımı evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Keratin bakımı evde nasıl yapılır?
  2. Bio keratin saça nasıl uygulanır?
  3. Keratin bakımı nasıl yapılır?
  4. Bio keratin GOLD uygulaması nasıl yapılır?
  5. Bio keratin kac günde bir yapilir?
  6. Evde keratin kaç ayda bir yapılmalı?

Keratin bakımı evde nasıl yapılır?

  1. Saçınızı sıcak suyla ve silikonsuz organik bir keratin şampuan ile 2 defa iyice yıkayın ve krem kullanmadan saçınızı havluyla iyice kurutun. ...
  2. Liquid Keratin Serum, saç dipleri hariç tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve kuruyuncaya kadar 5-10 dakikada bir tarakla tarayın.
Daha fazla öğe...

Bio keratin saça nasıl uygulanır?

Tamamen kuru saçlara Biokeratin Gold ürününü boya gibi dipten uçlara kadar sürün. Fakat boyayı sürerken direk saç diplerine değil, saç diplerinden 1.5 cm uzaktan uygulamaya başlamalısınız. 15 dakika bekleyin. Daha sonra saçlarınızı iyice kurutun ve fön çekin.

Keratin bakımı nasıl yapılır?

Keratin bakımı saçınızın özel bir şampuanla yıkanması ile başlamaktadır. Bu özel şampuan ne işe yarar derseniz, saç tellerinde bulunan pulların açılmasını sağlar. Bu şampuan kısa bir süre saçta bekletildikten sonra yıkanır. Ardından keratin maddesi, pullardaki boşlukları doldurması için saça uygulanır.

Bio keratin GOLD uygulaması nasıl yapılır?

Bio keratin gold kalıcı brezilya fönü 700 ml nasıl uygulanır?
  1. Saçlar keratinli bir şampuanla 2 kez yıkanır ve iyice durulanır. ...
  2. Yıkama işlemi bitince saçlar, nem kalmayacak şekilde kurutulur.
  3. Kurumuş saçlara boya yapılıyor gibi bio keratin gold uygulaması yapılır. ...
  4. 15 dakika kadar kuruması için beklenir.
Daha fazla öğe...

Bio keratin kac günde bir yapilir?

Saçınızın ihtiyacına göre üç günde bir yapılabildiği gibi, haftada bir kez de yapılabilir ya da ay da bir kez de uygulanabilir. Asıl önemli nokta; saçlar çok ciddi derecede yıprandığında, saçlar onarılıncaya kadar doğal keratin takviyesi yapılmalıdır.

Evde keratin kaç ayda bir yapılmalı?

Aslında “Keratin Bakım” için süre çok da önemli bir kavram değildir. Saçınızın ihtiyacına göre üç günde bir yapılabildiği gibi, haftada bir kez de yapılabilir ya da ay da bir kez de uygulanabilir. Asıl önemli nokta; saçlar çok ciddi derecede yıprandığında, saçlar onarılıncaya kadar doğal keratin takviyesi yapılmalıdır.