Bordro nereden sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Bordro nereden sorgulanır?
  2. Bordro Dökümü nasıl alınır?
  3. Işçi bordrosu nasıl bakılır?
  4. Esnaf maaş bordrosu nereden alınır?
  5. E devletten maaş sorgulama nasıl?

Bordro nereden sorgulanır?

E Devlet'e giriş yaptıktan sonra e hizmetler kısmından Maliye Bakanlığı başlığı altında e- Bordro hizmetini görüntüleyebilir, yıl ve ay seçimi yaparak sorgulama yapılabilirsiniz.

Bordro Dökümü nasıl alınır?

Özel sektörde çalışanlar maaş bordrosu alabilmek için çalıştıkları kurumun İnsan Kaynakları departmanına başvurarak maaş bordrolarını elde edebilir. Memurlar bordro sorgulamalarını E devlet üzerinden yapabilir. Sistem üzerinden geçmişe yönelik maaş bilgisi de görüntülenebilir.

Işçi bordrosu nasıl bakılır?

Programa kurallara uygun bir şekilde giriş yapınız. Programa giriş yapmak için öncelikle https://ortakgiris.saglik.gov.tr adresine giderek bu siteye giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra uygulama listenizde bulunan İşçi Bordrosu Sorgulama Uygulaması' nı seçerek giriş yapabilirsiniz.

Esnaf maaş bordrosu nereden alınır?

Maaş bordrosunu muhasebe bölümlerinden veya maliye kurumlarından alabildiğiniz gibi internet üzerinden de bu belgeyi elde edebilirsiniz. Maaş bordrosunun internet ortamındaki ismi E-Bordro olarak geçmektedir. Yani internet üzerinden maaş bordronuzu E-Bordro olarak alabilirsiniz.

E devletten maaş sorgulama nasıl?

Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin. 5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.