Bimer in internet adresi nedir?

İçindekiler:

  1. Bimer in internet adresi nedir?
  2. Yolsuzluk şikayeti nereye yapılır?
  3. Cimer başvuru sonucu nereden öğrenilir?
  4. BİMER ile Cimer aynı mı?
  5. CİMER hangi kuruma bagli?
  6. Tüketici şikayet Hattı numarası nedir?

Bimer in internet adresi nedir?

İnternet üzerinden BİMER başvurusu yapmak için http://www.bimer.gov.tr adresine girilmesi gerekmektedir.

Yolsuzluk şikayeti nereye yapılır?

5. Bakanlığımıza ihbar ve şikâyette bulunulması: Bakanlığımız tarafından yürütülen idari eylem ve işlemlerde kamu görevlilerinin suç işlediklerine, hukuka aykırı veya yolsuz işlem yaptıklarına dair bildirimler, Bakanlığımız merkez ve taşra birimlerine yazılı olarak ihbar ve şikâyette bulunmak suretiyle yapılabilir.

Cimer başvuru sonucu nereden öğrenilir?

CİMER'e yapmış olduğunuz başvurular sistem tarafından otomatik olarak üretilen başvuru numarası ile takip edilebilmektedir. Aynı zamanda bu linkten daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde https://www.cimer.gov.tr/ CİMER şikâyet başvurularınızı sorgulayabilirsiniz.

BİMER ile Cimer aynı mı?

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvurularıyla birlikte vatandaşlar isteklerini ve şikayetlerini yazabiliyorlar.

CİMER hangi kuruma bagli?

CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi), her Türk vatandaşının Anayasal hakkı olan dilekçe ve başvuru hakkının daha etkin kullanılması amacıyla Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulmuş olan birimdir.

Tüketici şikayet Hattı numarası nedir?

"ALO 175" Tüketici Danışma Hattı, tüketicilerimizin karşılaştıkları sorunlara ilişkin çözüm yollarının sunulduğu ve tüketici uyuşmazlıklarının çözülmesi amacıyla başvurmaları gereken ilgili makamlara yönlendirildiği “bir çağrı merkezi” olarak hizmet vermektedir.