Shakira kocası kim?

İçindekiler:

  1. Shakira kocası kim?
  2. Shakira kiminle beraber?
  3. Shakira ve eşi kaç yıldır evli?
  4. Shakira Pique boşandı mi?
  5. Shakira eşi ile nasıl tanıştı?
  6. Shakira eşiyle nasıl tanıştı?
  7. Shakira zengin mi?

Shakira kocası kim?

Popstar Shakira ve eşi Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique'nin Miami'de satışmaya karar verdikleri evleri manşetlere çıktı. Shakira'nın milyon dolarlık evindeki Türk izleri ise şaşırttı.

Shakira kiminle beraber?

Gerard Piqué (2011–) Shakira/İş ortağı

Shakira ve eşi kaç yıldır evli?

Shakira ve Pique, 2011 yılından bu yana evliler, Milan ve Sasha isimli iki çocukları var.

Shakira Pique boşandı mi?

Shakira ve Gerard Pique'nin 2010 yılında düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda başlayan aşklarının bittiği iddia edilmişti. 2 çocukları bulunan ve bir süre önce ayrılacaklarına dair söylentiler çıkan ünlü çift her şeyi böyle yalanladı.

Shakira eşi ile nasıl tanıştı?

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nda tanışan ve büyük bir aşk yaşayan İspanyol futbolcu Gerard Pique ve şarkıcı Shakira, magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor.

Shakira eşiyle nasıl tanıştı?

Katalan televizyon kanalı TV3'e konuşan Pique, Kolombiyalı şarkıcı ile tanışma hikâyesini şu sözlerle anlattı: "2010 Dünya Kupası'na hazırlandığımız dönemde, Shakira ile Madrid'de tanıştım. Turnuvanın resmi şarkısı Waka-Waka'nın klip çekimindeydik. Her şey Güney Afrika'da başladı.

Shakira zengin mi?

Shakira Isabel Mebarak Ripoll yılında Barranquilla doğdu. ... Shakira 140 milyon dolarlık net serveti ile dünyanın en zengin Latin pop şarkıcları arasındadır. En fazla satan Kolombiyalı sanatçıdır.