KEP giriş nedir?

İçindekiler:

  1. KEP giriş nedir?
  2. KEP nasıl girilir?
  3. KEP nasıl kullanılır?
  4. KEP hesabı nasıl açılır?
  5. KEP ile gönder ne demek?

KEP giriş nedir?

KEP resmi yazışmaların elektronik ortamda mevzuata uygun, uluslararası standartlarda ve teknik olarak güvenli bir şekilde yapılmasına olanak sağlayan bir sistemdir.

KEP nasıl girilir?

TC Kimlik numaranızı girip, "Giriş" düğmesine basınız, düğmenin altında gösterilecek "kod"u kopyalayınız. Bilgisayarınızın masaüstünde bulunan "inter-KEP İmza" uygulamasını açınız ve kopyaladığınız kodu giriniz. "inter-KEP İmza" uygulaması bilgisayarınızda kurulu değilse, buradan indirebilirsiniz.

KEP nasıl kullanılır?

Nasıl Çalışır?
  1. Sisteme Giriş Kullanıcı Panelinden; Kullanıcı adı, şifre ve sms doğrulamasından geçerek ya da e-imza/mobil imza ile kimlik doğrulamasından geçerek Ptt KEP hesabına giriş yapılır.
  2. İleti Hazırlama. ...
  3. Delil Oluşturma. ...
  4. Zaman Damgası ...
  5. Posta Kutusuna Gönderim. ...
  6. E-Posta Ulaştı Delili. ...
  7. SMS ile Bilgilendirme. ...
  8. E-Posta Okuma.

KEP hesabı nasıl açılır?

KEP Hesabımı Nasıl Alabilirim? Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz Online Başvuru bölümünden Online Ön Başvuru yaptıktan sonra başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

KEP ile gönder ne demek?

Kayıtlı Elektronik Posta(KEP), resmi ya da özel kuruluşlara gönderilen(kurum dışına yazılan) belgelerin, fiziksel ortamda herhangi bir posta işlemine tabi tutulmadan EBYS üzerinden KEP webmail arayüzü ile gönderilmesini sağlayan bir hizmettir.