Eskişehir nerede hangi bölgede?

İçindekiler:

  1. Eskişehir nerede hangi bölgede?
  2. Eskişehir hangi şehirlere yakın?
  3. Eskişehir'in merkezi hangi ilçe?
  4. Eskişehir Porsuk çayı hangi ilçede?
  5. Eskişehir Merkez Tepebaşı arası kaç kilometre?
  6. Eskişehir Karabayır hangi ilçeye bağlı?
  7. Eskişehir Porsuk Çayı nereye dökülür?
  8. Porsuk Çayı hangi mahallede?
  9. Eskişehir Seyitgazi kaç?
  10. Eskişehir Seyitgazi Kırka arası kaç km?

Eskişehir nerede hangi bölgede?

Eskişehir, İç Anadolu Bölgesi'nin kuzeybatısında yer almaktadır. Kuzeyinde Karadeniz, kuzeybatısında Marmara, batı ve güneybatısında Ege Bölgesi ile komşudur.

Eskişehir hangi şehirlere yakın?

Kuzeyinde Karadeniz, kuzeybatısında Marmara, batı ve güneybatısında ise Ege Bölgesi bulunur. Eskişehir'in Sündiken Dağları ile kaplıdır. Eskişehir'in doğusunda Ankara, batısında Bilecik ve Kütahya, güneyinde Konya ve Afyonkarahisar, kuzeyinde ise Bolu yer almaktadır.

Eskişehir'in merkezi hangi ilçe?

Anadolu'nun en modern şehirlerinden biri olarak gösterilen ve toplamda 900 bin kişilik nüfusu ile Eskişehir'de toplamda 14 ilçe bulunmaktadır. Şehrin merkezi ilçesi Odunpazarı'dır. Tarihi evleri ve kültürel mirası ile ünlü Odunpazarı ilçesine 40 km uzaklıktaki Tepebaşı da şehrin turistik yerleşim yerlerinden biridir.

Eskişehir Porsuk çayı hangi ilçede?

Sakarya Nehrinin bir kolu olan 450 km uzunluğa sahip Porsuk Çayı Odunpazarı ilçesinde yer almaktadır. İlçe merkezini ikiye bölen Porsuk Çayının kent merkezinde kalan bölümlerine adalar denir. Porsuk Çayında gondol ile ilçe merkezinde gezebilirsiniz.

Eskişehir Merkez Tepebaşı arası kaç kilometre?

Eskişehir ile Eskişehir, Tepebaşı arası 3 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 12 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 2 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 30 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 0.17 Lt, benzinli bir araç ise 0.24 Lt yakıt tüketir.

Eskişehir Karabayır hangi ilçeye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Sazova Mh. ve Tepebaşı ilçesine bağlıdır. Karabayır Bağlar Cami haritası Eskişehir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Karabayır Bağlar Cami posta kodu 26150.

Eskişehir Porsuk Çayı nereye dökülür?

Sakarya Nehri Porsuk Çayı/Ağızlar

Porsuk Çayı hangi mahallede?

Odunpazarı ilçesine bağlıdır. Porsuk Çayı haritası Eskişehir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Eskişehir Seyitgazi kaç?

Seyitgazi - Eskişehir arası karayolu ile 1023 km'dir.

Eskişehir Seyitgazi Kırka arası kaç km?

Eskişehir'e olan uzaklığı 73 km, Afyonkarahisar'a 65 km, Kütahya'ya 67 km, bağlı olduğu Seyitgazi ilçesine 31 kilometre civarındadır.