OGS Bakiye nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. OGS Bakiye nasıl bakılır?
  2. OGS cezaları nereden öğrenilir?
  3. OGS de ne kadar param var?
  4. OGS Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?
  5. HGS Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?
  6. OGS HGS borcu nereye ödenir?

OGS Bakiye nasıl bakılır?

OGS Etiketi Bakiye Sorgulama servisi sayesinde günün her saati 4747'ye SMS göndererek OGS Etiketinizin bakiye bilgilerini öğrenebilirsiniz. Bakiye sorgulama işlemini aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz.

OGS cezaları nereden öğrenilir?

www.kgm.gov.tr internet adresimizin ana sayfasında bulunan ve aşağıda görülen ''Karayolu İhlalli Geçiş İhlal Sorgulama'' menüsünden İdaremiz Tarafından işletilen OGS-HGS cezaları ve Yap İşlet Devret Projeleri kapsamında işletilen Avrasya Tüneli, Kuzey Marmara Otoyolu ve Gebze Orhangazi İzmir Otoyolunda yapılan ihlalli ...

OGS de ne kadar param var?

Bankamızda satışa sunulan OGS cihazını 120 TL, HGS etiketini 50 TL, HGS kartını ise 100 TL karşılığında alabilirsiniz.

OGS Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?

Genellikle PTT şubelerinin kullanıldığı bu işlem için E-Devlet kanalını da tercih edebilirsiniz. Size en yakın PTT şubesine giderek, başvuru formlarını doldurabilir, OGS başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Form doldurulduktan sonra sisteme hemen işlenir ve hesabınıza yükleme tamamlanır.

HGS Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.

OGS HGS borcu nereye ödenir?

OGS ihlalli geçiş yüklemelerini ise PTT şubelerden ve anlaşmalı bankaların internet bankacılığından yapabilirsiniz.